Ekhammarsvägen 15A Kungsängen - centralt
Kungsängen - centralt

Ekhammarsvägen 15A

Tomt i högt läge med bygglov i centrala Kungsängen

Såld

Tomt i högt läge med bygglov i centrala Kungsängen

Generös tomt i högt läge med fantastisk vy över trädtoppar och hustak. Hela 1036 kvm på attraktiv adress i centrala Kungsängen. På några minuters promenad når ni Kungsängens centrum och pendeltåget som går med kvartstrafik. Skaftväg in från gatan förbi befintlig villa på nr 15 B. Tomten får enligt detaljplan bebyggas med en byggyta om 170 kvm varav 50 kvm för garage/uthus. Bygglov för tvåplansvilla (souterräng) finns för 235 kvm boyta. Möjlighet att inom reglerna bygga fristående Attefallshus ( lämplig för t.ex självständig lägenhet), dock ej med bygglov i dagsläget. På Ekhammarsvägen bor ni på lugn villagata, inbäddat i grönska och med bekvämt avstånd till väl utbyggd vardagsservice med livsmedelsbutiker, Systembolag, restauranger, vårdcentral, tandläkare och frisörer. I centrum finns också Bröderna Axelssons fisk-och skaldjursdeli och även Maries Delikatesser med välfylld färskvarudisk. I Kulturhuset finns café och bibliotek. Anrika Villa Skoga är varsamt nyrenoverat och här finns omtyckta, livsstilsbutiken 2808, barberare och skönhetssalong. Petjos Café ligger också i centrum och här har man också eget bageri. Cykelavstånd till stora grönområden och bad i Lillsjön, vid Stigstorp och på Gröna Udden.
Anslutningsavgift som tillkommer vid VA-anslutning till Ekhammar 4:441 är ca 40 428kr (information från Upplands-Bro kommun). Tidigare ägare har (1999) erlagt 60 000 kr (äldre taxa).
Förslag på hus med ritningar finns från välrenommerad hustillverkare och fås på begäran av handläggande fastighetsmäklare.

Intressenter uppmanas kontakta Upplands-Bro Kommun för mer information kring anslutningskostnader och annat som kan ha betydelse inför en ev byggnation.
Vid nybyggnation kommer fastigheten enligt nuvarande regler att vara befriad från fastighetsavgift i 15 år.

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.