Såld parhus på Vinlandsvägen 11A i Bro/Jursta
Bro/Jursta

Vinlandsvägen 11A

Modernt arkitektritat parhus i toppklass!

Såld

Modernt arkitektritat parhus i toppklass!

Vackert och modernt arkitektritat parhus i toppklass om 132 kvm i barnvänliga Jursta Hage från välrenommerade arkiteken Jonas Waldemarsson med påkostade detaljer och fokus på sällskapsliv samt stora ytor. Form och funktion går hand-i-hand, skandinavisk arkitektur när den är som bäst! Stora fönsterpartier från golv till tak och smakfull färgsättning. Genomgående ljusbetsad ekparkett i enstav.

Standarden är mycket hög med genomgående (fiber) nätverksuttag i samtliga rum. Vattenburen golvvärme i båda plan, fönster från danska Velfac. Exklusivt snickeribyggt kök i stilren grå färg med vitvaror från SMEG och generös köksö i rostfritt från attraktiva Franke. Ett badrum på varje plan med sober klinker och ljusa väggar där badrummet på nedre plan även är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och flera tillval. På övre plan finns 4 bra sovrum och ett generöst allrum som passar utmärkt som ett extra vardagsrum, bibliotek eller barnens lekyta. Intill huset finner du en generös uppfart med plats för flera bilar, stor utbyggd altan samt ett externt förråd.

Önskas privatvisning, ring Kenneth Viinikka på telnr: 076-32 33 505

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.