Såld parhus på Vinlandsvägen 15A i Bro/Jursta
Bro/Jursta

Vinlandsvägen 15A

Exklusivt boende med guldkant!

Såld

Exklusivt boende med guldkant!

Stilsäkert parhus med påkostade detaljer och fokus på sällskapsliv samt stora ytor. Välrenommerade arkitekt Jonas Waldemarsson har ritat husen som andas ljus, rymd och kvalitet. Form och funktion går hand-i-hand, skandinavisk arkitektur när den är som bäst ! Genomgående stora fönsterpartier från golv till tak och smakfull färgsättning. Vattenburen golvvärme i båda planen. Fiber och nätverksuttag i samtliga rum. Nyinstallerad, påkostad AC i båda plan (Panasonic multisplit).
I närområdet (bara 200 meter) finns en omtyckt Ur-och skur förskola. Två helkaklade badrum. Fyra rymliga sovrum, Stort allrum i övre plan med plats för soffgruppen och mediamöbler.
JENSEN education har öppnat upp i augusti (2021) och erbjuder F-9 på kort gång- cykelavstånd, bara dryga kilometern bort.
En kort promenad bort ligger Bro Hof Golfklubb med golfbana i högsta klass och en restaurang med riktigt bra kök. Stockholms centrala delar nås med bil på ca 30 minuter och det är gång- och cykelavstånd till pendeltåget. Pendeltåget tar ca 30 minuter till stan från Bro station.
Missa inte chansen att förvärva detta fina arkitektritade parhus i naturnära område.
Önskas privatvisning, ring Kenneth Viinikka på telefonnummer: 076-32 33 505. Tillträde flexibelt!

Visa mer
Slutpris

4 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.