Kristinetorpsvägen 16 Bro/Rättarboda
Bro/Rättarboda

Kristinetorpsvägen 16

Unik och högklassig villa med sjöutsikt och generösa ytor!

Såld

Unik och högklassig villa med sjöutsikt och generösa ytor!

Med härlig sjöutsikt och full sol från morgon till kväll ligger denna generösa villa med högt i tak, arkitektoniska utropstecken, härligt ljusinsläpp och stora, fria ytor. Huset präglas av en kontinental estetik med sitt valmade tak, vit putsfasad och stora fönsterpartier. Från köket nås en stor terrass i optimalt solläge och utsikt över Mälaren och från sällskapsdelen nås en matplats i kvällssolen. Under terrassen finns en hacienda-inspirerad uteplats är ni kan sitta under tak. Lättskött tomt med plan gräsyta, stenläggningar, murverk och vackra släta klipphällar.
Vardagsrum, matsal och kök i ett med högt i tak och fri utsikt över området, Mälarens vatten samt skogen på andra sidan om viken. 4-5 sovrum och hela fyra badrum, varav ett som ligger "en suite" till mastersovrummet samt en stor SPA-avdelning med bastu och intilliggande gym. Gott om bilplatser finns på husets entrésida samt i anslutning till tomtsidan.
Upplev idyllen i Rättarboda! Fantastiskt område med hög trivsel bland de boende och där samfälligheten har en egen badplats med strand med båtbryggor. Här samlas de boende för gemensamma firanden som valborg och midsommarafton. Härifrån ordnas även aktiviteter för barnen som gottisjoggen och seglarskola.
Fastigheten ligger lugnt belägen på en skaftväg nära naturen vid Kvistabergs gård. Ett läge som gjort för avkoppling och ostördhet även när närliggande området Tegelhagen byggs. Här planeras bl.a. närservice, frekventare bussturer och två nya skolor på gångavstånd. En kort promenad bort ligger Bro Hof Golfklubb med golfbana i högsta klass och en restaurang tillgänglig för alla.
Stockholms centrala delar nås med bil på ca 30 minuter och det är gång- och cykelavstånd till pendeltåget. Pendeltåget tar ca 30 minuter till stan och från Bro station får man alltid sittplats.
Fastigheten är f.n befriad från fastighetsskatt.
Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

10 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.