Såld lägenhet på Algatan 3 i Råsunda
Råsunda

Algatan 3

Topprenoverad bostad med fina materialval!

Såld

Topprenoverad bostad med fina materialval!

Välkommen in i denna topprenoverade bostad med balkong i söderläge! Bostaden är perfekt disponerad och här finner ni allt ni behöver. På golvet ligger genomgående ljust furugolv och väggarna går i ljusa kulörer. Bostaden genomgick en totalrenovering under 2021 samt en badrumsrenovering under 2022.

Ni kliver in i en välkomnande hall, här ges plats för hatthylla och förvaring. Vardagsrummet är bostadens centrala rum som knyter ihop bostaden. I vardagsrummet får ni plats med både soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong som är belägen i söderläge. Här har ni sol stora delar av dagen till framåt eftermiddagen.

Stilfullt och modernt kök där luckorna går i ljust. Vacker bänkskiva i trä samt vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av häll, spis, diskmaskin, fullstor kyl och frys samt mikrovågsugn.

Ett stort master bedroom med plats för stor säng och tillhörande sängbord. Här finns gott om förvaring i form av garderober med ljusa luckor. Avskärmat från sovrummet finner ni ett mindre rum som med stor fördel kan användas som kontor eller walk in-closet. Detta rum får ljusinsläpp tack vare fönster från sovrummet. Bostadens andra sovrum lämpar sig som barnrum, gästrum eller kontor.

Badrummet genomgick en totalrenovering under 2022. På golvet ligger ett fint mönstrat klinkergolv och väggarna har vitt kakel. Badrummet är försett med kommod, takdusch med duschväggar, golvvärme, handdukstork, tvättmaskin samt torktumlare.

Här bor ni i en trygg och stabil förening som äger marken och har en mycket god ekonomi. Föreningen har bekvämligheter såsom gym, bastu och en vacker och trevlig innergård. Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Westefild Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås runt knuten på Råsundavägen och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Här ifrån når ni även Sundbybergs centrum på bara några minuter. I Sundbyberg finner ni flertalet restauranger och butiker. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

Visa mer
Slutpris

4 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Kök

Badrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong

Sovrum 1

Sovrum 1

Kontor

Kontor

Sovrum 2

Badrum

Badrum

Hall

Hall

Välkommen hem!

Föreningens innergård

Motionsrum & bastu

Tvättstuga

Planritning