Rosenborgsgatan 11 5tr Frösunda
Frösunda

Rosenborgsgatan 11 5tr

Unik 4:a med inglasad balkong i sydvästligt läge och garage i huset

Såld

Unik 4:a med inglasad balkong i sydvästligt läge och garage i huset

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Tim Enström 070 495 03 69 vid intresse för privatvisning!

Välkommen till Rosenborgsgatan 11 - en unik möjlighet att förvärva din drömlägenhet! Vi är stolta över att presentera denna underbara 4:a om 99 kvm till salu. Denna fantastiska bostad erbjuder allt du kan önska dig i en modern och bekväm livsstil.

Lägenheten är belägen högt upp i huset, vilket ger en otrolig utsikt över det omgivande området. När du kliver in i bostaden möts du av en öppen och rymlig planlösning, vilket ger en känsla av rymd och ljus.

Den moderna inredningen och högkvalitativa materialen ger en känsla av exklusivitet och lyx. De två toaletterna gör livet lite enklare och erbjuder en extra bekvämlighet som är svår att hitta någon annanstans.

Njut av solen och vacker utsikt från den inglasade balkongen som är placerad i sydvästligt läge. Detta gör balkongen till en perfekt plats att koppla av och umgås med vänner och familj under alla årstider.

Förutom alla de fantastiska funktioner som lägenheten har att erbjuda, finns det också en underjordisk parkeringsplats tillgänglig i huset - vilket gör det enkelt att parkera din bil. Dessutom har du närhet till alla bekvämligheter du kan tänka dig, inklusive shopping, restauranger, parker och kommunikationer.

Vi är övertygade om att du kommer att bli förälskad i denna underbara lägenhet. Kontakta oss för att boka en visning idag och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

Visa mer
Slutpris

6 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.