Såld lägenhet på Råsundavägen 162, 5tr i Råsunda
Råsunda

Råsundavägen 162, 5tr

Ljus och insynsfri hörnlägenhet i högt läge med solig balkong!

Såld

Ljus och insynsfri hörnlägenhet i högt läge med solig balkong!

Varmt välkommen till denna ljusa och yteffektiva lägenheten med trevlig utsikt över några av Råsundas finaste takåsar. Bo på populär adress med direkt närhet till Näckrosens T-bana, buss 515 till Odenplan/Sundbybergs centrum, matbutik, gym och trevliga naturområden som Råstasjön och Lötsjön. Här finner du en genomgående fräsch interiör med nyslipade golv och målade väggar i ljus nyans, ett fullutrustat kök i stilsäkra färger med god förvaring, bra arbetsytor samt matplats. Trevligt vardagsrum med fiskbensparkett, stora fönster, utgång till lägenhetens soliga balkong och lättmöblerade ytor. Utbyggt och helkaklat badrum med stora ytor, tvättpelare, duschhörna med takdusch samt kommod och spegelskåp. Ljusa sovrum med parkettgolv och garderober. Praktisk inre hall som binder ihop lägenhetens alla delar, här kan man enkelt inreda med extra förvaring eller hemmakontor.

Här bor ni i en trygg och stabil förening som äger marken och har en mycket god ekonomi. Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås utanför dörren på Råsundavägen och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

För mer information/intresse kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244

Visa mer
Slutpris

4 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Hall

Entré

Planlösning