Såld lägenhet på Infanterigatan 19 i Västra Skogen
Västra Skogen

Infanterigatan 19

Trivsam bostad med stambytt badrum i stabil förening!

Såld

Trivsam bostad med stambytt badrum i stabil förening!

Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Välkomnande entré som leder dig in i till bostadens samtliga rum. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter med klädkammare samt plats för sko- och hatthylla. Här är väggarna målade i ljus kulör och på golvet ligger fint parkettgolv. I vardagsrummet får Ni ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här finns plats för både soffa med tillhörande tv-möbel samt matgrupp eller praktiskt arbetshörna. Smakfullt och renoverat kök som går i ljus nyans. Köket erbjuder gott om förvaring och stor arbetsyta för den bakglada! Här finns bekvämligheter såsom spis, diskmaskin och kyl- och frys. Det finns också plats för matgrupp. Stambytt kaklat badrum med dusch och golvvärme. Sovrummet är väldisponerat med goda förvaringsmöjligheter.

Här bor ni i en av Solnas största föreningar med en stabil och god ekonomi. I Västra Skogen bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ett stenkast till Västra Skogens T-bana där båda blå linjerna tar dig till Fridhemsplan på endast 4 minuter eller vidare till Centralen på 7 minuter. I området finns bl.a. två ICA-butiker, Coop-butik, Pressbyrån, apotek, restauranger, padelbanor, bussar samt boendeparkering på gatan för den som kör bil.

Kort promenad från underbar natur vid Ulvsundasjön. Vid Ulvsundasjön har du bland annat Pampas Marina, Huvudstabadet och Augustendals 4-H gård med djur och lekpark. Knappt en kilometer till Kungsholmen och nästan lika kort till Vasastan. Om man gillar att promenera eller cykla, så kan ni det och vara inne i stan på nolltid.

Missa inte chansen att få bo i denna idylliska lägenhet i rofyllt område med närhet till både natur och stadens puls!

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 740 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Badrum

Badrum

Klädkammare

Hall

Fasad

Planritning