Infanterigatan 19 Västra Skogen
Västra Skogen

Infanterigatan 19

Trivsam bostad med stambytt badrum i stabil förening!

Såld

Trivsam bostad med stambytt badrum i stabil förening!

Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Välkomnande entré som leder dig in i till bostadens samtliga rum. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter med klädkammare samt plats för sko- och hatthylla. Här är väggarna målade i ljus kulör och på golvet ligger fint parkettgolv. I vardagsrummet får Ni ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här finns plats för både soffa med tillhörande tv-möbel samt matgrupp eller praktiskt arbetshörna. Smakfullt och renoverat kök som går i ljus nyans. Köket erbjuder gott om förvaring och stor arbetsyta för den bakglada! Här finns bekvämligheter såsom spis, diskmaskin och kyl- och frys. Det finns också plats för matgrupp. Stambytt kaklat badrum med dusch och golvvärme. Sovrummet är väldisponerat med goda förvaringsmöjligheter.

Här bor ni i en av Solnas största föreningar med en stabil och god ekonomi. I Västra Skogen bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ett stenkast till Västra Skogens T-bana där båda blå linjerna tar dig till Fridhemsplan på endast 4 minuter eller vidare till Centralen på 7 minuter. I området finns bl.a. två ICA-butiker, Coop-butik, Pressbyrån, apotek, restauranger, padelbanor, bussar samt boendeparkering på gatan för den som kör bil.

Kort promenad från underbar natur vid Ulvsundasjön. Vid Ulvsundasjön har du bland annat Pampas Marina, Huvudstabadet och Augustendals 4-H gård med djur och lekpark. Knappt en kilometer till Kungsholmen och nästan lika kort till Vasastan. Om man gillar att promenera eller cykla, så kan ni det och vara inne i stan på nolltid.

Missa inte chansen att få bo i denna idylliska lägenhet i rofyllt område med närhet till både natur och stadens puls!

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 740 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.