Såld lägenhet på Nyckelvägen 4 i Råsunda
Råsunda

Nyckelvägen 4

Möjlig mini 2:a utan insyn i vackra Råsunda!

Såld

Möjlig mini 2:a utan insyn i vackra Råsunda!

Välkommen hem till hjärtat av Råsunda!

Här bor du i en ljus, mysig och välplanerad etta i eftertraktade Råsunda.

Bostaden är genomtänkt, charmigt renoverad och kvadratsmart med gott om förvaringsmöjligheter. Varje kvadratmeter är välutnyttjad och du har allt du kan tänkas behöva. Bostaden har generös takhöjd om 270cm, fint ljusinsläpp och ingen insyn! Här kan du vara hemma i din egna oas i lugn och ro med gröna träd som utsikt under sommaren.

Som boende i Brf Stentorget bor du i en vacker fastighet byggd 1942.
Här finns bastu för medlemmarna att nyttja, den kan bokas i förhand och nyttjas själv med vänner. Du har ett eget stort förråd på entréplan några trappor ner från bostaden för extra förvaring samt en stor tvättstuga som är utrustad med torkrum. Har man nära och kära på besök så har man som medlem tillgång till en mysig uteplats, perfekt för sommarkvällar när man vill sitta ute och njuta av solen.

Utöver alla fördelar såsom fin tvättstuga, lättåtkomligt cykelrum, och förråd så har du med bil här tillgång till att hyra egen parkeringsplats. Föreningen har 4st platser 500kr/ mån precis utanför entrén.
Brf Stentorget är en välskött förening som äger marken, det känns redan när du kliver in genom porten att detta är en förening som värnar om sina medlemmar.
Här finns det breda trappor för lätthet att bära upp saker samt en fin hiss för den som föredrar det.

I Råsunda bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ni bor ett stenkast från Mall of Scandinavia, stråket och all kommunikation ni kan tänka er. Området är grönskande och fylld med vacker arkitektur. Gillar man nybakat bröd till helgfrukosten så bor du på rätt adress!
Här bor ni lyxigt nog endast en gata bort från Råsundas godaste konditori Du Bon Pain, det konditoriet tar helgfrukosten till nästa nivå!

Missa inte chansen att få bo i denna dröm med närhet till allt!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 070-6129588 för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 500 000 SEK

Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Allrum

Kök

Badrum

Förening

Fasad

Närområde

Övriga bilder

Planlösning

Planritning

Alternativ Planritning