Såld lägenhet på Wiboms väg 2 i Västra Skogen
Västra Skogen

Wiboms väg 2

Trevlig 3:a på Wiboms väg 2 med rernoveringsmöjlighet!

Såld

Trevlig 3:a på Wiboms väg 2 med rernoveringsmöjlighet!

Välkommen till Wiboms väg 2!

Denna ljusa och rymliga 3:a på Wiboms väg 2 erbjuder en fantastisk möjlighet för den som vill sätta sin personliga touch på sitt nya hem. Till stor del är bostaden är bevarade i original från 60-talet men med stambytt badrum från 2014-2015. Under 2019 byttes även all el ut i hela bostaden. Lägenheten har en smart planlösning med ett rymligt vardagsrum med fantastiska fönsterpartier, två sovrum i bra storlek. Separat kök i original samt ett avskilt matrum. Från matrummet når ni bostaden stora balkong belägen i västligt läge. Från hallen når ni en stor och praktiskt klädkammare. Badrummet är helkaklat och är utrustat med dusch, handfat, handukstork och WC. Här finns även förberett för tvättmaskin.

I HSB Brf bofinken bor ni i en fantastiskt välskött förening som bildades 1963.
Här har ni en förening som har fiber i fastigheten och som är steget före gällande mycket. Du har här bekvämt tvättstugan i samma hus som du bor i, barnvagnsrum för dig med barn och mycket mer.
Det finns många fördelar att vara medlem i denna förening, såsom att ni här har tillgång till en snickarbod om ni gillar att skapa, två övernattningslägenhet som går att boka om nära och kära ska komma på besök och en lokal som går att abonnera för eget bruk. I Huvudsta så bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ett stenkast till Västra Skogens T-bana där båda blå linjerna tar dig till Fridhemsplan på endast 4 minuter eller vidare till Centralen på 7 minuter. I området finns bl.a. Coop-butik, Pressbyrån, apotek, restauranger, padelbanor, bussar samt boendeparkering på gatan för den som kör bil.

Kort promenad från underbar natur vid Ulvsundasjön. VId Ulvsundasjön har du bland annat Pampas Marina, Huvudstabadet, Augustendals 4-H gård med djur och lekpark. Knappt en kilometer till Kungsholmen och nästan lika kort till Vasastan. Om man gillar att promenera eller cykla, så kan ni det och vara inne i stan på nolltid.

Missa inte chansen att få bo i denna idylliska lägenhet i rofyllt område med närhet till både natur och stadens puls!

Visa mer
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.