Solnavägen 23B Solna C
Solna C

Solnavägen 23B

Kungsvåning med generös takhöjd och stora tersasser!

Såld

Kungsvåning med generös takhöjd och stora tersasser!

Accepterat pris!

Unik tillfälle att förvärva en av föreningens kungsvåning med generös takhöjd och två stora terrasser högst upp i huset i gavelläge!
I hjärtat av Solna mellan Råsunda och Vasastan byggs nu ett nytt kvarter med fyra nya bostadshus. Nu kan du förverkliga drömmen om ett boende på ett av Solnas absolut bästa lägen i slutsålda och omåttligt populära Brf Solna Estrad i "Solna Estrad Plus". Här bor ni med all service som er närmsta granne. Från bostaden når ni tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Bakom Solna Centrum finner ni Skytteholmsparken med lekplats, hundrastgård och café eller varför inte ta en promenad till anrika och vackra Haga Parken och vandra runt Brunnsviken.

Här följer interiören BQ Design Sober där tankarna för dig till något stilrent och elegant framtagen av inredningsansvarig Anna Brink. Här går interiören i en naturnära färgskala där tonerna går ton-i-ton. Här bor ni med fönster i tre väderstreck som skänker ett otroligt ljusinsläpp till bostaden. Den allmänna interiören består av väggar målade i en linnebeige kulör och en vacker 3-stav vitpigmenterad mattlackad ekparkett genomgående i hela lägenheten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till sociala sammankomster. Här erbjuds en takhöjd på nästan 3m. Från vardagsrummet når ni en av bostaden fantastiska takterrass i söderläge. Stilrent kök från Vedum i samma kulör linnebeige som väggar samt bänkskiva och stänkskydd i kompositsten. Fullt utrustat maskinpark från Electrolux. Tre trivsamma sovrum där ni från sovrum 2 når bostadens andra takterrass. Smakfulla och helkaklade badrum samt gäst-WC. Badrummet är även utrustat med tvätt- och torkmöjligheter. Stor klädkammare med förråd samt ett externt förråd tillhör bostaden.

Arkitekten Eskil Olsson och Anton Rathsman på BAU står bakom bostadshusen i Solnas nya kvarter. Där fyra nya kvarter som ta form och Solnavägen ska utvecklas en grön boulevard som knyter samma med Hagastaden. Varje fastighet får sin egen färgsättning som ger en omväxlande känsla när man rör sig längst Solnavägen.
Här bor ni i ett fantastiskt läge med allt ni kan önska er!

Inflyttning sker i två etapper, preliminärt juli 2023.
Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning för att få en känsla av materialval och projektet. Visningen sker på Svenska Mäklarhuset Solnas kontor på Råsundavägen 121.

Visa mer
Slutpris

9 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.