Såld lägenhet på Sylvangatan 5 i Haga Norra
Haga Norra

Sylvangatan 5

Modern och stilren etta i populära Haga norra!

Såld

Modern och stilren etta i populära Haga norra!

Drömmer du om att flytta in i ett nytt och modernt hem där alla detaljer redan är på plats? Nu har du chansen! Två trappor upp på Sylvangatan 5 finner du denna trivsamma 1a där varje kvadratmeter befinner sig på rätt ställe.

Här välkomnas du av ett hem med modern komfort, bra förvaring och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Intill hallen ligger ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Vidare in i bostaden finner du det luftiga och ljusa allrummet i öppen planlösning mot köket. Färgskalan är genomgående satt i ljusa toner vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Köket är likt resten av bostaden inrett med genomtänkta och smakfulla materialval där alla vitvaror är från Siemens. Här finns generösa arbetsytor samt utrymme för matplats och trevliga middagar med vänner.

På Sylvangatan bor du centralt med närhet till allt! Alldeles intill bostaden finns ett enormt utbud av restauranger och butiker i Mall of Scandinavia. Här finns även matbutik, flertalet gym, systembolag, apotek mm. Idag är det enkelt att ta sig fram med pendeltåg, bussar och tvärbana. Den gula tunnelbanelinjen är även under byggnation. För den som gillar att röra på sig finns även närhet till både Hagaparken och Ulriksdals slottspark.

Bostadsrättsföreningen Haga Norra 6B bildades 2021 och består av 153 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätt. Fastigheten är en nybyggd 3D-fastighet i det populära projektet Haga Norra.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Visa mer
Slutpris

2 095 000 SEK

Ansvarig mäklare

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allrum

Kök

Badrum

Entré

Gemensamma föreningsutrymmen

Övriga bilder

Vi ger oss inte

Fasad

Fasad

Fasad

Planlösning