Såld lägenhet på Fogdevreten 14 i SOLNA
SOLNA

Fogdevreten 14

Fin och välplanerad 1:a högst upp i huset ett stenkast från Vasastan!

Såld

Fin och välplanerad 1:a högst upp i huset ett stenkast från Vasastan!

Accepterat pris!
- Högst upp i huset
- Stabil förening med otroligt god ekonomi
- Vasastan runt hörnet

Välkommen till denna otroligt fina och kvadratsmarta bostad i ett expansivt och eftertraktat område!
Här bor Ni granne med Vasastan och har kommunikationer runt husknuten. I bostaden möts ni av en inbjudande hall med generös förvaring, fint och praktiskt kök, stort och lättmöblerat allrum med plast för soffa, matsalsdel och sovalkov. Kaklat ljust badrum (som kommer att stambytas under 2022/2023). Bilder finns på de val som finns att göra inför badrumsrenoveringen.

Här bor du i en otroligt stabil förening med mycket god ekonomi och stora tillgångar detta tack vare markförsäljning till Nordr som gav föreningen ca. 212 miljoner kronor till föreningens kassa. Föreningen har under två år haft avgiftsfritt mellan juli-december för sina medlemmar. I föreningen har du tillgång till relaxrum med bastu samt fri tillgång till föreningens gym. På innergården finns grillplats och en härlig pergola där du kan njuta under härliga sommardagar. Goda kommunikationer med buss och bara ett promenadavstånd till till Torsplan och Solna Centrum. Ett expansivt område där Hagastaden växer fram och där Solna och innerstan växer ihop. Här kommer också inom ett par år den nya gula tunnelbanelinjen stå färdig.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 280 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Kök

Kök

Kök

Badrum

Hall

Fasad

Gemensam grillplats

Föreningens gemensamma bastu

Föreningens gemensamma relaxavdelning

Badrumsval inför stambyte!

Badrumsval inför stambyte!

Planritning