Edvin adolphsons väg 8, 2tr Gamla Filmstaden
Gamla Filmstaden

Edvin adolphsons väg 8, 2tr

Fantastiskt välplanerad 2:a med balkong i lugnt och grönskande läge med eftermiddags och kvällssol!

Såld

Fantastiskt välplanerad 2:a med balkong i lugnt och grönskande läge med eftermiddags och kvällssol!

ACCEPTERAT PRIS!

I attraktiva Gamla Filmstaden finner ni denna stilsäkra och mysiga 2:a i toppskick med hög trivselfaktor. Lägenheten är optimalt planerad och har ett mycket bra läge endast ett stenkast från T-banan, mataffär, bio och natur. Kök och vardagsrum ligger i en öppen och social planlösning, separat sovrum samt ett stort och modernt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong med härligt läge i sydväst i lummiga omgivningar, generöst med fönster och fräscha öppna ytor. Verkligen en lägenhet att trivas i.

Gamla filmstaden är ett av Solnas mest populära områden. Här bor ni i en tät och lummig stadsdel med anor från förr. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark då man här under åren 1919 och 1970 spelade in 440 SF filmer och var under den tiden världens modernaste filmstudio. Längs smala gator byggs husen i hela kvarter, med en sida öppen mot de grönskande gårdarna och gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Gamla Filmstaden är ett levande område såväl på dagtid som kvällstid. Här och runtom i Råsunda finns en egen biograf, restauranger, affärer, kaféer, gym, pubar med mera och ändå är området väldigt lugnt och ostört. Gör gärna ett besök till Regissörsvillan ett stenkast från bostaden, som med en rekommendation i White guide serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. Ett stenkast från bostaden ligger tunnelbanestationen Näckrosen och från Råsundavägen går buss 515 in till Odenplan flera gånger i timmen. Motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas ligger nära till hands. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning.

Varmt välkomen att kontakta Joakim Wihlbäck 0708122244 vid intresse!

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Joakim Wihlbäck

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.