Såld lägenhet på Brotorps Allé 7 i Brotorp
Brotorp

Brotorps Allé 7

Modern och stilren 1:a med soldränkt uteplats

Såld

Modern och stilren 1:a med soldränkt uteplats

- ACCEPTERAT PRIS 1 895 000 KR - Varmt välkommen till denna fantastiska 1:a på Brotorps allé 7 i populära Brotorp/Järvastaden.

Med stora fönsterpartier som ger ett generöst ljusinsläpp välkomnas du redan i hallen på bästa sätt av denna ljusa och fräscha lägenhet med stilren interiör. Lägenheten är väl genomtänkt med ett fullt utrustat kök, stort badrum med tvättmaskin och torkmaskin, walk in closet samt en underbar uteplats. Uteplatsen som är i direkt söderläge erbjuder många soltimmar och en gedigen yta att kunna möblera som du själv önskar och är något som gör denna lägenhet till något alldeles extra.

Området erbjuder flertalet kommunikationsmöjligheter där du har närhet till både buss, pendeltåg via Ulriksdals station samt tunnelbanestation i Hallonbergen. Du tar dig lätt och smidigt till arenastaden där du både finner nationalarenan samt Skandinaviens största köpcentrum Mall of Scandinavia. Alldeles runt knuten finner du en ICA butik samt gym och flertalet restauranger.

I Järvastaden bor ni nära stadens puls och granne med underbara naturområden. I närheten ligger Ursviks motionsanläggning med flertalet upplysta löp- och skidspår. Det är även promenadavstånd till fina promenad- och joggingstråk runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön där du på vintern även kan åka skridskor. Tillhörande föreningen finns det även garageplatser med både vanliga parkeringar och parkeringar med tillhörande laddstolpar där det i dagsläget finns lediga platser.

Denna kvadratsmarta och välplanerade lägenhet är perfekt för den som vill bo i en optimal 1:a i ett trevligt område med närhet till det mesta.

Visa mer
Slutpris

1 895 000 kr

Ansvarig mäklare

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.