Såld lägenhet på Storgatan 21 i Gamla Huvudsta
Gamla Huvudsta

Storgatan 21

Optimal 2:a i perfekt läge, sällan till salu!

Såld

Optimal 2:a i perfekt läge, sällan till salu!

Varmt välkommen till denna optimalt planerade 2:a i omåttligt populära gamla Huvudsta.

Denna charmiga, ljusa och välplanerade 2:a med genomgående fräscha detaljer är något du absolut inte får missa. Med ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna genomgående i hela lägenheten känner du dig välkommen redan när du kliver in genom dörren. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter där du i direkt anslutning har tillgång till en stor klädkammare men även plats för avhängning. Köket är fullt utrustat med alla de bekvämligheter och vitvaror man behöver samt matplats som rymmer ett bord för 4 personer. Såväl sovrum samt vardagsrum är stort där du har möjlighet att sätta din egen prägel på lägenheten. I vardagsrummet kan du öppna upp de stoltsterande dubbeldörrarna och avnjuta den franska balkongen i perfekt solläge.

Bostaden är utmärkt belägen med närhet till allt! Du når tunnelbana, bussar, Pampas marina, Solna centrum, Huvudsta centrum, restauranger, affärer och all tänkbar service inom promenadavstånd. För dig som åker kommunalt tar det ca 7 min till T-centralen och 4 min till Fridhemsplan med Tunnelbana där det är nära till både solna centrum och huvudsta centrums tunnelbana.

Lägenheten ligger i ett tyst och ostört läge mot den soliga och lummiga innergården där du bland annat kan nyttja föreningens gemensamma takterrass bara två trappor upp. Där kan du avnjuta solen hela dagen och se ut över gamla Huvudstads takåsar och grönska samtidigt som du förbereder en trevlig grillkväll.

Vill du bo i en optimal lägenhet i ett ostört läge med närhet till allt, då är detta en lägenhet för dig!

Visa mer
Slutpris

2 945 000 kr

Ansvarig mäklare

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.