Viktor sjöströms väg 3 Gamla Filmstaden
Gamla Filmstaden

Viktor sjöströms väg 3

Fantastisk 2:a med perfekt planlösning och solig balkong i populära Filmstaden!

Såld

Fantastisk 2:a med perfekt planlösning och solig balkong i populära Filmstaden!

Varmt välkomna till Viktor Sjöströms Väg 3 och Filmstadens kanske mest välplanerade 2:a!

Här bor du i en trevlig och ljus tillvaro med ett genomgående golv i ekparkett, ljusa väggar och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare flertalet fönster utan insyn. Bostaden disponeras över ett fullutrustat kök i öppen planlösning mot ett väl tilltaget vardagsrum med plats för soffa, matbord och TV-möbel, fantastisk balkong, stort sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring i bl.a. en klädkammare, rymligt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt en ordentlig hall med platsbyggda garderober.

Gamla filmstaden är ett av Solnas mest populära områden. Här bor ni i en tät och lummig stadsdel med anor från förr. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark då man här under åren 1919 och 1970 spelade in 440 SF filmer och var under den tiden världens modernaste filmstudio. Längs smala gator byggs husen i hela kvarter, med en sida öppen mot de grönskande gårdarna och gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Gamla Filmstaden är ett levande område såväl på dagtid som kvällstid. Här och runtom i Råsunda finns en egen biograf, restauranger, affärer, kaféer, gym, pubar med mera och ändå är området väldigt lugnt och ostört. Gör gärna ett besök till Regissörsvillan ett stenkast från bostaden, som med en rekommendation i White guide serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. Ett stenkast från bostaden ligger tunnelbanestationen Näckrosen och från Råsundavägen går buss 515 in till Odenplan flera gånger i timmen. Motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas ligger nära till hands. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning.

Visa mer
Slutpris

4 160 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.