Storgatan 62C Huvudsta
Huvudsta

Storgatan 62C

Stilfull 4:a med inglasad balkong med kommunikationer runt hörnet!

Såld

Stilfull 4:a med inglasad balkong med kommunikationer runt hörnet!

- Accepterat pris!

Nu ges chansen att förvärva denna fina gavelfyra, belägen på populär adress i Huvudsta centrum med 1 minut till T-bana och all tänkbar service. Lägenheten bjuder på en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum och dessutom med en stor inglasad balkong där du kan sitta och njuta av fina sommarkvällar. Smakfullt Vedumkök i grå nyans utrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, fullstor kyl- och frys, diskmaskin samt vinkyl.
Tre bra sovrum, fräscht helkaklat badrum med bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring då lägenheten erbjuder flertalet garderober samt en stor klädkammare/förråd. En bostad för hela familjen att trivas i!

Här bor ni i ett perfekt läge med närhet till all tänkbar service. Runt knuten ligger även vackra promenadvägar längs vattnet till Ulvsundasjön som står i förbindelse med Mälaren och bjuder på klippbad eller bad från strandkanten. Här finner ni välkända Pampas Marina med omtyckt sjökrog och båthamn, Huvudsta slott, stort utomhusbad och 4H gård.

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708- 93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

3 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.