Solgatan 16 Rudviken
Rudviken

Solgatan 16

Modern och välplanerad bostad med två balkonger. Närhet till allt!

Såld

Modern och välplanerad bostad med två balkonger. Närhet till allt!

Ring för visning

Kliv in genom ytterdörren och välkomnas av denna stilrena och välplanerade bostad med dubbla balkonger. Tack vare stora fönsterpartier från två väderstreck och den öppna planlösningen får lägenheten ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum. Lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp och tv-möbler, härifrån nås den stora balkongen med eftermiddags- och kvällssol med plats för loungemöbler och även tillåtelse av föreningen att grilla med gasolgrill. Praktiskt och modernt kök med all maskinell utrustning, goda arbetsytor samt mycket förvaring bakom skåpluckor i ljusgrått utförande. Här finns även plats för matbord för 6-10 personer. I lägenhetens ena sovrum finns plats för dubbelsäng, sängbord, garderober och övrigt möblemang, detta blir som din alldeles egna oas. Lägenhetens andra sovrum passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum, härifrån nås den inglasade balkongen med morgonsol. Stort helkaklat badrum med tvätt-, och torkmaskin, golvvärme, handukstork, härligt badkar och vädringsfönster. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Gott om förvaring via klädkammare och flertalet inbyggda garderober. Lägenheten håller genomgående hög standard med fina materialval och parkettgolv. Här erbjuds ett trivsamt boende med låga boendekostnader i en ekonomiskt välskött förening. Tillhörande förråd finns i källaren.

Brf Rudan i Solna är en förening med en bra styrelse som alltid jobbar för att återkomma med snabba svar. Det finns inga större renoveringar planerade och månadsavgiften är planerad att stå på samma låga nivå. Föreningen disponerar 91 av totalt 240 garageplatser (850kr/mån). Det finns även ett antal platser med laddboxar till el-bilar som kostar 1200 kr (ink. el) för medlemmar. Utöver det finns Solna Bostadsparkering på gatorna för 400kr/månad eller 1 000kr/kvartal. Förråd, tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och en fin innergård tillhör också föreningen och får nyttjas av dess medlemmar.

Området Rudviken i centrala Solna erbjuder ett utmärkt läge för att bo och trivas mycket bra oavsett var i livet man befinner sig, gammal som ung, med närhet till Solna C, kommunikationer och naturen. Trots sitt lugna läge är det cirka 5 minuters promenad till Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar, butiker och restauranger och flertalet kommunikationer såsom tunnelbana, bussar och tvärbana. I närliggande Arenastaden vid Solna Station ligger Nordens största köpcentrum - Westfield Mall of Scandinavia. Här hittar du även Europas modernaste arena för fotboll och andra populära evenemang nämligen Friends Arena. Inom några år kommer även Gula linjen vara på plats med en station på gångavstånd.

Vill du ta dig in mot innerstan når du Vasastan på endast ca 10-15 min med cykel eller så kan man ta en av flertal bussar som går ditåt. På väg mot innerstan hittar du både Karolinska Institutet och sjukhuset. Vid Solna Centrum finns T-bana, tvärbana och busstorg med en mängd olika busslinjer. Solna Station som erbjuder pendeltåg ligger endast 10-15 min promenad bort, dit går även bussar från den närbelägna busshållplatsen. På gångavstånd finns Råstasjön och Lötsjön som erbjuder trevliga promenadstråk och motionsslingor. Inom räckhåll finns även Hagaparkens underbara gröna sluttningar som erbjuder ett vackert utflyktsmål. Här finns även båtklubb, flertalet sevärdheter såsom till exempel Parkmuséet och Koppartälten, populära Fjärilshuset och fina motionsspår. Läget kan helt enkelt inte bli bättre.

Välkommen att kontakta mäklare Josefin Ruthman Lloyd på 0728-57 62 26 för mer information

Visa mer
Slutpris

4 450 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Ruthman Lloyd

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.