Såld lägenhet på Garvis Carlssons gata 24, 5tr i Råsunda
Råsunda

Garvis Carlssons gata 24, 5tr

Optimalt planerad 4:a med exklusiv interiör och modern bekvämlighet!

Såld

Optimalt planerad 4:a med exklusiv interiör och modern bekvämlighet!

Fantastisk 4:a i ett av Nya Råsundas bästa lägen.

Varmt välkommen till denna optimalt planerade lägenhet, näst högst upp i huset, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finner du genomgående ekparkett i hela lägenheten, stora ytor och massor av ljus. Välplacerade sovrum mot lugn gata, gott om förvaring i bl.a. klädkammare, badrum med fina tvättmöjligheter, dusch och förvaring. I lägenheten finns även en extra wc. Modernt, stilsäkert och vitt kök med integrerade vitvaror i vitt utförande som matchas snyggt med köket.

I Brf Derbyt bor du i anrika gamla kvarter fast med modern bekvämlighet. Du finner garage i huset som du når med hissen ner, trevligt nyanlagt torg utanför porten och en stor gemensam innergård med trevlig grönska. Föreningen hyr ut tre stycken kommersiella lokaler i bottenvåningen. I Råsunda bor du i ett fantastiskt läge med närhet till allt! Stråket med dess restauranger, bageri, närservice, olika gym, naturområden längs med Råstasjön och Lötsjön samt shopping i både Solna centrum och Mall of Scandinavia. I direkt närhet till området finns tunnelbana, tvärbana, pendeltåg samt även en busstation. Flera busslinjer går precis i anslutning till området tex 515, 176 och 177.

Kontakta mäklare Joakim Wihlbäck vid intresse/mer information 0708122244

Visa mer
Slutpris

6 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.