Garvis Carlssons gata 24, 5tr Råsunda
Råsunda

Garvis Carlssons gata 24, 5tr

Optimalt planerad 4:a med exklusiv interiör och modern bekvämlighet!

Såld

Optimalt planerad 4:a med exklusiv interiör och modern bekvämlighet!

Fantastisk 4:a i ett av Nya Råsundas bästa lägen.

Varmt välkommen till denna optimalt planerade lägenhet, näst högst upp i huset, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finner du genomgående ekparkett i hela lägenheten, stora ytor och massor av ljus. Välplacerade sovrum mot lugn gata, gott om förvaring i bl.a. klädkammare, badrum med fina tvättmöjligheter, dusch och förvaring. I lägenheten finns även en extra wc. Modernt, stilsäkert och vitt kök med integrerade vitvaror i vitt utförande som matchas snyggt med köket.

I Brf Derbyt bor du i anrika gamla kvarter fast med modern bekvämlighet. Du finner garage i huset som du når med hissen ner, trevligt nyanlagt torg utanför porten och en stor gemensam innergård med trevlig grönska. Föreningen hyr ut tre stycken kommersiella lokaler i bottenvåningen. I Råsunda bor du i ett fantastiskt läge med närhet till allt! Stråket med dess restauranger, bageri, närservice, olika gym, naturområden längs med Råstasjön och Lötsjön samt shopping i både Solna centrum och Mall of Scandinavia. I direkt närhet till området finns tunnelbana, tvärbana, pendeltåg samt även en busstation. Flera busslinjer går precis i anslutning till området tex 515, 176 och 177.

Kontakta mäklare Joakim Wihlbäck vid intresse/mer information 0708122244

Visa mer
Slutpris

6 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Joakim Wihlbäck

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.