Såld lägenhet på Klippgatan 2 i Solna C
Solna C

Klippgatan 2

Perfekt planerad lägenhet i genomgående bra skick i ett grönskande läge!

Såld

Perfekt planerad lägenhet i genomgående bra skick i ett grönskande läge!

***Accepterat pris!***

Nu har ni chans att förvärva denna fina lägenhet belägen på Klippgatan 2!

Här bor du i en ljus, mysig och ypperligt välplanerad lägenhet i eftertraktade Skytteholm.
I bostaden möts ni av ett fantastiskt ljus tack vare de stora fönsterpartierna och den ljusa interiören. Bostadens generösa takhöjd ger lägenheten rymd och hela bostaden präglas av genomgående fina materialval. Bostaden har en välplanerad planlösning vilket gör bostad lättmöblerad, i det stora och rymliga vardagsrummet får ni plats med både större matgrupp och soffa med tillhörande möblering. Från vardagsrummet når ni bostadens fantastiska balkong som är omgiven av grönska. Från vardagsrummet når ni även bostadens sovrum där det finns plats för större säng. Köket är bostadens favorit! Köket är modernt och stilrent och är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, kyl- och frys samt gott om förvaring. I hallen finns gott om förvaring med praktiska skjutdörrar. Helkaklat badrum som idag har duschhörn, men här finns även plats för badkar för den som önskar.
Hela bostaden går i ljusa kulörer och vackert trägolv, en bostad att trivas i! Till bostaden tillhör ett vindsförråd samt ett källarförråd.

I Brf Klippan 5 bor ni en stabil och bra förening. Som boende i föreningen har ni tillgång till en stor mysig gemensam takterrass. Där finns matgrupp med härlig utsikt som är perfekt för sommarbjudningar och skönt häng om man vill ha över fler gäster än vad balkongen i bostaden rymmer. Till bostaden tillhör två stycken förråd, ett på entréplan samt ett på vinden.

Belägen intill Solna Centrum har du närhet till kommunikationer, shopping, livsmedelsbutiker och natur. Närområdet erbjuder många trivsamma restauranger och butiker. På kort avstånd når du populära Pampas Marina och 4H gården som erbjuder bad och djur. Hagaparken ligger också inom smidigt avstånd för att njuta av grönska och natur. Likväl som du når Vasastan och Kungsholmen med en kort promenad.

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.