Centrumslingan 51 Solna C
Solna C

Centrumslingan 51

Stilfull 3:a med solig balkong mot grönska! Närhet till allt!

Såld

Stilfull 3:a med solig balkong mot grönska! Närhet till allt!

Kliv in genom dörren och välkomnas av en harmonisk och stilfull 3:a på lugn återvändsgata med extrem närhet allt! Här är det bara att ta hissen ner till garage och Solna Centrum med dess 120 butiker och restauranger.

Här bor ni på 78 väldisponerade kvadratmeter med stor inglasad balkong i bästa sydvästläge som vetter mot grönska. Lägenheten badar i ljus tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck och präglas av hög standard med sober färgsättning, genomgående fina golv, smakfulla och stilrena detaljer. Stort badrum som andas harmoni, spa och lyx. Praktiskt kök med all maskinell utrustning du behöver, här ryms matbord för 6-8 personer. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen. De två sovrummen är ordentliga i storlek med plats för säng, garderobsvägg och övrigt möblemang. Mörka kakelplattor mot ljusare golv skapar en härlig känsla. Härlig duschhörna, golvvärme, handuksstork, tvätt-,och torkmaskin med bänk ovan. Luftig hall med garderober samt en klädkammare med maximerad förvaring. Lägenheten ligger belägen i föreningens sista hus och har en svårslagen insynsfri utsikt. Balkongen vetter mot ett insynsfritt söderläge med sol från förmiddag till eftermiddagen och rymmer såväl sittmöbler som odlingar. Tillhörande förråd finns på vinden. Fiber är indraget.

Brf Flamingo är en äkta förening som bildades 2010 och köpte byggnaderna 2011. Byggår är 1991. Det finns 107 lägenheter och 4 lokaler. Lägenheterna är fördelade på 85 bostadsrätter och 22 hyreslägenheter. Under 2021 sålde föreningen en av hyresrätterna vilket gav kapital till föreningens kassa.
Föreningen är fullvärdesförsäkrad genom Söderberg & Partners vilket medför att ansvarsförsäkring för styrelsen och bostadsrättsförsäkring för medlemmarna ingår. Föreningen utför löpande viktiga underhåll och har en kontinuerlig amortering av deras lån samtidigt en stark kassa på drygt 9 miljoner. I föreningen finns även följande gemensamma utrymmen och anläggningar: 3 tvättstugor, 1 cykelförråd, 1 föreningslokal och 2 barnvagnsförråd.

Lyxen och bekvämligheten att bo ovanför ett köpcentrum är få förunnat. Att bara kunna ta hissen ner till ca 120 butiker och restauranger såsom apoteket, ICA, Kicks, Systembolaget med flera är svårt att slå. Dessutom nås garaget direkt via hissen. Ta några steg utanför porten och du har tunnelbana, tvärbana och bussar i den direkta närheten. Vill du ta dig in till stan så är du där på ca 10 minuter med cykel.

Visa mer
Slutpris

4 925 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.