Västra vägen 3A SOLNA
SOLNA

Västra vägen 3A

Renoverad och ljus 2:a högst upp i huset! Grönområden och närhet till allt!

Såld

Renoverad och ljus 2:a högst upp i huset! Grönområden och närhet till allt!

Ta hissen upp till översta våningen och välkomnas av en ljus och öppen 2:a i ett modernt utförande. Här erbjuds milsvid utsikt från såväl balkongen i bästa sydvästläge som från fönstren i köket och vardagsrummet. Tack vare de stora fönsterpartierna låter ljuset flöda in genom lägenhetens samtliga rum och grönskan utanför skapar extra känsla av rymd. Planlösningen är optimalt planerad med en hall med gott om plats för förvaring som ni slipper trängas i. Vidare in i vardagsrummet erbjuds här en social och lättmöblerad yta med utsikt mot skyn. Fint renoverat kök med mycket goda arbetsytor, all mekanisk utrustning du behöver samt exceptionellt med förvaring i de många över- och underskåp. Sovrummet är av den större storleken och rymmer såväl en dubbelsäng som övrigt möblemang och stor garderob med skjutdörrar. Fint helkaklat badrum som stambyttes 2020, här finns härlig duschhörna, tvättmaskin, golvvärme och handdukstork.

BRF Platån 17 är en äkta förening som äger marken. Föreningen bildades 1999, och består av två fastigheter som tillsammans består av 80 lägenheter varav 4 är upplåtna med hyresrätt (dold tillgång). Föreningen har 45 parkeringsplatser som går att hyra via separat kö.
I föreningen finns förråd på markplan, stor modern tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och grovsoprum. På föreningens baksida finns en lummig innergård med sittplatser, gemensamma grillplatser och boulebana.

Området Rudviken i centrala Solna erbjuder ett utmärkt läge för att bo och trivas mycket bra oavsett var i livet man befinner sig, gammal som ung, med närhet till Solna C, kommunikationer och naturen. Trots sitt lugna läge är det cirka 5 minuters promenad till Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar, butiker och restauranger och flertalet kommunikationer såsom tunnelbana, bussar och tvärbana. I närliggande Arenastaden vid Solna Station ligger Nordens största köpcentrum - Westfield Mall of Scandinavia. Här hittar du även Europas modernaste arena för fotboll och andra populära evenemang nämligen Friends Arena.

Vill du ta dig in mot innerstan når du Vasastan på endast ca 10-15 min med cykel eller så kan man ta en av flertal bussar som går ditåt. På väg mot innerstan hittar du både Karolinska Institutet och sjukhuset. Vid Solna Centrum finns T-bana, tvärbana och busstorg med en mängd olika busslinjer. Solna Station som erbjuder pendeltåg ligger endast 10-15 min promenad bort, dit går även bussar från den närbelägna busshållplatsen. På gångavstånd finns Råstasjön och Lötsjön som erbjuder trevliga promenadstråk och motionsslingor. Inom räckhåll finns även Hagaparkens underbara gröna sluttningar som erbjuder ett vackert utflyktsmål. Här finns även båtklubb, flertalet sevärdheter såsom till exempel Parkmuséet och Koppartälten, populära Fjärilshuset och fina motionsspår. Läget kan helt enkelt inte bli bättre. Solna kommun har just nu Sveriges näst lägsta kommunalskatt.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.