Såld lägenhet på Skytteholmsvägen 22 i Solna C
Solna C

Skytteholmsvägen 22

Välplanerad 2a i grönskande, läge med låg avgift och renoverat kök samt badrum!

Såld

Välplanerad 2a i grönskande, läge med låg avgift och renoverat kök samt badrum!

Accepterat pris, kan visas i helgen kontakta mäklare för tidsbokning!

Varmt välkommen till denna supertrevliga och insynsfria 2:a på Skytteholmsvägen 22. Här bor du i ett grönskande men centralt läge helt insynsfritt. Med trädkronorna från Eric Grates park utanför vardagsrumsfönster och balkong samt Solna C med all tänkbar bekvämlighet och kommunikationer är detta ett riktigt guldläge. Genomgående helt renoverad med fiskbensparkett och kolmårdsmarmor på golvet, fräscht, fullutrustat kök med mycket förvaring och stilsäkra färgval och ett stilrent, renoverat badrum, generellt väl tilltagna ytor, rymligt sovrum med grym förvaring, stora fönsterpartier med trevligt ljusinsläpp.

Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med mycket goda kommunikationer och Solna C som närmsta granne med tunnelbana (9 minuter till T-Centalen), bussar och tvärbana samt all tänkbar närservice med matbutiker och handel. På mycket praktiskt avstånd ligger även Ica Maxi Solna, Skytteholmsparken och Mall of Scandinavia.

Visa mer
Slutpris

3 295 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.