Klippgatan 16 C lgh 1401 Solna C
Solna C

Klippgatan 16 C lgh 1401

Perfekt lägenhet i genomgående bra skick högt upp i huset!

Såld

Perfekt lägenhet i genomgående bra skick högt upp i huset!

Nu kan jag äntligen presentera en helt perfekt lägenhet för dig som vill ha ett boende där du kan bosätta dig direkt i en fantastisk förening. Bostaden är genomgående ljus och har ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i soligt läge. Den ljusa atmosfären präglas av ett vardagsrum som med enkelhet kan möbleras med stor soffgrupp och möblemang efter önskemål. Ett stilrent och praktiskt kök där du har all den maskinella utrustning du kan behöva. Helkaklat badrum och optimal förvaring genom platsbyggda garderober och klädkammare. Här finner ni även en inre hall som kan användas som arbetsplats.

Belägen intill Solna Centrum har du närhet till kommunikationer, shopping, livsmedelsbutiker och natur. Närområdet erbjuder många trivsamma restauranger och butiker. På kort avstånd når du populära Pampas Marina och 4H gården som erbjuder bad och djur. Hagaparken ligger också inom smidigt avstånd för att njuta av grönska och natur. Likväl som du når Vasastan och Kungsholmen med en kort promenad.

Kontakta mäklare Ebba Henriksson på 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.