Fogdevreten 14 Karolinska
Karolinska

Fogdevreten 14

Fin och välplanerad 1:a ett stenkast från Vasastan!

Såld

Fin och välplanerad 1:a ett stenkast från Vasastan!

Välkommen till denna otroligt fina och kvadratsmarta bostad i ett expansivt och eftertraktat område!
Här bor Ni granne med Vasastan och har kommunikationer runt husknuten. I bostaden möts ni av en inbjudande hall med generös förvaring, fint och praktiskt kök, helkaklat ljust badrum (som kommer att stambytas under 2022/2023) och ett stort och lättmöblerat allrum med plast för soffa, matsalsdel och sovalkov.

Här bor du i en stabil förening med mycket god ekonomi och stora tillgångar. Här har du tillgång till det nyrenoverade relaxrummet med bastu och gym. På innergården finns grillplats och en härlig pergola. Goda kommunikationer med buss och den planerade gula linjens tunnelbana Hagastaden med cirka 10 minuters promenad bort.

Bostadsrättsföreningen har mycket god ekonomi då man har sålt mark till Nordr. Mer information om markförsäljningen och nedsättning av insatser finns här: https://tomteboda1.se/markforsaljning/ . I detta fall kommer den beslutande nedsättningen gå till säljaren.

Kontakta mäklare Ebba Henriksson på 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.