Såld lägenhet på Gustav III:s Boulevard 167 i Frösunda
Frösunda

Gustav III:s Boulevard 167

Fantastisk bostad med två stora balkonger!

Såld

Fantastisk bostad med två stora balkonger!

- Två stora balkonger balkonger - Grillmöjligheter - Öppen planlösning - Ljus & fin interiör - Nya vitvaror - Optimalt läge - Nära kommunikationer- Gemensam takterrass - Stabil och populär förening!

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina bostad på Gustav iii:s Boulevard 167! I ett perfekt läge längst ner på gatan, erbjuds denna väldisponerade bostad. Bostaden har stora fönsterpartier i två väderstreck och erbjuder två fantastiska balkonger.

Här erbjuds ett fantastiskt boende med genomtänkt planlösning, öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum och ett fantastiskt ljusinsläpp genom bostadens stora fönsterpartier. Lägenheten har både en balkong där ni kan njuta av kvällssolen och en stor balkong där morgonsolen gör sig påmind.

Bostaden disponeras över ett stort kök med plats för matgrupp om 6-8 personer, bra förvaring och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen är en fullstor kyl & frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn. Helkaklat badrum med tvättmaskin- och torktumlare samt badkar. Två välplanerade sovrum med gott om förvaring. Ett lättmöblerrat vardagsrum med social och öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och skänker ett härligt ljus som är perfekt för sociala sammankomster.

Här bor ni i en välskött och solid föreningen. Föreningen har en fantastisk takterrass som ni som medlem har möjlighet att boka för exempelvis fester. På nyårsafton brukar detta vara den självklara platsen för boende i huset att samlas på. I källaren har även föreningen en väl utrustad verkstad som går att hyra. Här har ni lyxen att ta hissen hela vägen ner till föreningens stora garage.

I närområde finner du all tänkbar service du kan önska dig. Här bor ni granne med Westfield Mall of Scandinavia med butiker, skönhet, restauranger och gym. Här finns också Sveriges nationalarena Friends arena. Bara en kort promenad till Pendeltåg och bussar som tar dig in mot City på under 10 minuter. Läget är också i närhet till mängder av utflyktsmål och grönområden. Inom gångavstånd nås bl.a. Brunnsviken för bad och äventyr på sommaren och skridskoåkning om vintern, Ulriksdals golfklubb, Hagaparken för picknick i det gröna eller ett besök på Fjärilshuset. Överjärva Gård är även det ett populärt utflyktsmål med bl.a. fårhage, marknader och olika aktiviteter. Inom kort står även Frösundas simhall klar som närmsta granne.

- En personlig favorit i området finner ni en kort promenad bort i Hagaparken. Ta en löprunda eller en kvällspromenad längst Brunnsviken och runt Hagaslottet. Väl värt ett besök!

Visa mer
Slutpris

5 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.