Förrådsgatan 2 Råsunda
Råsunda

Förrådsgatan 2

Renoveringschans högt upp i huset i hjärtat av Gamla Råsunda!

Såld

Renoveringschans högt upp i huset i hjärtat av Gamla Råsunda!

- Renoveringschans!
- Möjlig 2:a
- Högt upp och soligt läge
- Balkong omgiven av grönska i sydvästläge
- I populära Råsunda

Välkommen till denna mycket trevliga lägenhet på tredje våningen! Detta är en perfekt bostad för den som vill sätta sin egen prägel, möjlighet till att göras om till en tvåa. Lägenheten präglas av stora och rymliga sällskapsytor samt rikligt ljusinsläpp som flödar in genom vardagsrum och kök. I det sociala köket har ni goda arbetsytor och förvaringsskåp. Stort vardagsrum som går att möblera på flera olika sätt. I vardagsrummet får du även plats för matbord för större sällskap. Väggen i vardagsrummet mot kök är ej bärande! Det nuvarande matrummet vid köket kan lätt göras om till ett sovrum! Gott om förvaring via klädkammare. Helkaklat badrum. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor.

Tillhörande källarförråd i porten. Även tvättstuga finns i porten.

Välskött förening med alla stora renoveringar bakom sig. Mycket attraktiv adress i hjärtat av Gamla Råsunda med t-bana, buss, och tvärbana runt knuten. Mall of Scandinavia, pendeltåg och Solna C finns alla på korta promenadavstånd!

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Jessica Wikström

Jessica Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.