Hasselstigen 5 Råsunda
Råsunda

Hasselstigen 5

Ytterst väldisponerad hörnlägenhet med balkong i söderläge!

Såld

Ytterst väldisponerad hörnlägenhet med balkong i söderläge!

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Varmt välkomna till denna ljusa och trevliga hörnlägenhet!

Här har ni verkligen en lägenhet att trivas i. Välkomnande entré som leder dig in i till bostadens samtliga rum. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter. Här är väggarna målade i ljus kulör, vacker tapet och på golvet ligger fint parkettgolv. Vardagsrum och kök är naturligt sammankopplade. I detta rum får Ni ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster i tre väderstreck. Genom vardagsrummet når du dessutom lägenhetens balkong som erbjuder sol stora delar under dagen. I vardagsrummet finns plats för soffa och matplats. Smakfullt kök som vetter mot föreningens lugna innergård. Här finns bekvämligheter såsom spishäll, ugn, diskmaskin, kyl- och frys. Bakom de ljusa luckorna finns gott om förvaring. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Samt två väldisponerade sovrum med gott om förvaring. Mycket bra förvaring i lägenheten i form av stor klädkammare i hallen.

En unik chans att förvärva en fantastisk bostad i en välskött förening med närhet till kommunikationer! Ni bor även intill motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning. Råsunda erbjuder också ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, butiker och mataffärer.
Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

4 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.