Johan Enbergs väg 32A, VÅN 6 Västra Skogen
Västra Skogen

Johan Enbergs väg 32A, VÅN 6

3:a med renoveringsmöjlighet med fantastisk planlösning & inglasad balkong

Såld

3:a med renoveringsmöjlighet med fantastisk planlösning & inglasad balkong

Varmt välkomna till denna lägenhet med stor potential belägen på populära Johan Enbergs väg. Lägenheten disponeras över en välkomnade hall, två rymliga sovrum, dubbla badrum, stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong i sydöst med magisk utsikt över takåsarna samt in till City. Fantastisk planlösning med en otroligt ljus tillvaro med stora fönster i två väderstreck. Här har du chansen att skapa din egna drömlägenhet!
Förråd finns på vinden.

Här bor du på en lugn återvändsgatan i en solid förening. Stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Det är mindre än ett stenkast till Västra Skogens T-bana där båda blå linjerna tar dig till Fridhemsplan på endast 4 minuter eller vidare till Centralen på 7 minuter. I området finns bl.a. Coop-butik, Pressbyrån, apotek, restauranger, helt nya padelbanor, bussar samt garage i parkeringshus eller boendeparkering på gatan.

Kort promenad ifrån fin natur vid Ulvsundasjön där du bl.a. hittar Pampas Marina, Huvudstabadet, Augustendals 4-H gård med djur och lekpark. Med knappt en kilometer till Kungsholmen och nästan lika kort till Vasastan är man via promenad eller cykel inne i stan på nolltid. Söker du närhet till både natur och stadens puls är detta den perfekta lägenheten för dig!

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 600 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Ruthman Lloyd

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.