Fridensborgsvägen 14, 2tr Järvastaden
Järvastaden

Fridensborgsvägen 14, 2tr

Optimalt planerad 3a i insynsskyddat läge!

Såld

Optimalt planerad 3a i insynsskyddat läge!

Varmt välkomna till denna optimalt planerade och ljusa 3a i insynsfritt läge!

Här bor du i en trevlig och ljus tillvaro med ett genomgående golv i ekparkett, ljusa väggar och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare flertalet fönster utan insyn. Lägenheten är högt belägen tack vare att det byggts i en sluttning och våning 2 i huset känns mer som våning 3 eller 4. Bostaden disponeras över ett fullutrustat kök i öppen planlösning mot ett väl tilltaget vardagsrum med plats för soffa, matbord och TV-möbel. Fantastisk inglasad balkong med förmiddagssol , stort "master bedroom" med plats för dubbelsäng och god förvaring, det andra sovrummet är även det välplanerat och har utgång till lägenhetens balkong. Rymligt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt en ordentlig hall med klädkammare och garderob.

I Brf Löjtnantshjärtat 1 bor du i en otroligt välskött förening med trevliga grannar, garage, rymligt källarförråd och en superpopulär innergård med lekplats. Suveräna kommunikationer med närhet till Ulriksdals pendeltågsstation och bussar. I närområdet finner du även bl.a. sushi, bageri, matbutik, grönområden och omåttligt populära Mulle Meck parken!

Kontakta ansvarig mäklare Joakim Wihlbäck 0708122244 vid intresse!

Visa mer
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.