Råsunda

Östervägen 40

Insynsfritt och grönskande läge med optimal förvaring och planlösning!

SÅLD

Insynsfritt och grönskande läge med optimal förvaring och planlösning!

Varmt välkomna till denna fantastiska 2:a som tickar alla boxar även för den kräsne! Med Råstasjön som närmsta granne bor du här i ett helt insynsskyddat och grönskande läge i trädtopparna. Lägenhetens hörnläge skänker tillsammans med det sydväst-vända läget ett fantastiskt ljusinsläpp. Huset är byggt i souterräng på en kulle, så samtidigt som lägenheten är lättillgänglig på 1tr är du i ett högt läge. Helkaklat badrum med golvvärme som även återfinns i den möblerbara hallen som huserar perfekt plats för hemmakontoret. Förvaring finns i mängder med dubbla klädkammare och tillgång till hela 3st förråd varav två på vinden och ett i källaren.

Föreningen är i detta fall en helt egen anledning till varför man vill bosätta sig i denna fantastiska lägenhet. Här finns inte bara fina tvättstugor (vanlig samt spontantvättstuga), hobbyrum för snickerier och hantverk, ett nyrenoverat gym, bibliotek, cykelrum med utmärkt förvaring och mektillbehör, barnvagnsrum, trevliga utemiljöer med grillplats samt övernattningslägenhet. Nej, här är även ekonomin sällsynt välskött med låg belåning och avgift samt ett gemensamt upphandlat elavtal som debiteras den boende varje kvartal.

Ni bor som sagt i direkt anslutning till motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning. Råsunda erbjuder också ett brett utbud av kommunikationer i form av buss, tunnelbana och pendeltåg men även Mall of Scandinavia, restauranger, caféer, frisörer, butiker och mataffärer.

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.