Huvudstalundsvägen 6 Västra Skogen
Västra Skogen

Huvudstalundsvägen 6

Ljus & välplanerad bostad med underbart grönskande uteplats i söderläge!

Såld

Ljus & välplanerad bostad med underbart grönskande uteplats i söderläge!

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga lägenhet med utsikt mot lugn och grönskande innergård. Lägenheten har en öppen- och social planlösning mellan vardagsrum och kök samt stor uteplats som under sommaren bjuder in till många trevliga grillkvällar. Två rymliga sovrum, smakfullt kök med goda arbetsytor och förvaringsskåp. Det helkaklade badrummet håller en god standard med härlig duschhörna, tvättmaskin, golvvärme och handdukstork. Inbjudande hall med klädhängare för ytterkläder och skor, här finns även stor klädkammare för ytterligare förvaring. Genomgående ljusinsläpp och vacker ekparkett pryder golvet i samtliga rum. Området passar perfekt för dig som värdesätter närhet till både natur och city. Tillhörande stort förråd finns i källaren (nås även med hissen).

Här bor ni med närhet till mycket goda kommunikationer, både kommunalt, med bil och med cykelavstånd till Stockholms innerstad. I närområdet finns förskolor, matbutik samt ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Allt ifrån napolitansk pizza (Pixel) lyx-sushi (Nonni Sushi), Hawaii Poké, indiskt (Indian Street Food) till fina luncher på Asplunds. Kosterheds bageri med italiens glass, bakverk, nybakta bröd och bullar. Flertalet gym finns i närheten. På gångavstånd finns Ica Nära, men även IcaMaxi finns i Solna Business park. För dig som önskar låna bil finns flera bilpooler (M+ och Sunfleet). För dig som gillar att motionera bjuder området på vackra promenadstråk i härlig natur längs med Mälaren, Pampas marina som även erbjuder härlig brunch.
Grönskande Lundbyparken som ligger invid fastigheten är K-märkt och aldrig kommer få bebyggas.

BRF Huvudstalund är en välmående förening som består av 90 stycken lägenheter. Fastigheten färdigställdes under 2002. Föreningen deponerar över 37 stycken carport-platser och 24 utomhus parkering. För mer information kontakta ansvarig mäklare, Josefin Ruthman Lloyd.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 950 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Ruthman Lloyd

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.