Kristinelundsvägen 46, BV Huvudsta
Huvudsta

Kristinelundsvägen 46, BV

Unik bostad med uteplats ett stenkast från Mälaren och naturen!

Såld

Unik bostad med uteplats ett stenkast från Mälaren och naturen!

Varmt välkomna till denna med en totalyta om 103.6 kvm. Detta är en perfekt bostad för den som vill sätta sin egen prägel, möjlighet till fler sovrum. Här bor du i ett insynsfritt läge med stor uteplats med grönska precis utanför. Lägenheten präglas av stora och rymliga sällskapsytor. Sober färgskala och rikligt ljusinsläpp som flödar in genom vardagsrum och kök. I det sociala köket har ni goda arbetsytor och förvaringsskåp. Här finns även plats för matplats för större sällskap. Stort vardagsrum som går att möblera på flera olika sätt. Två rymliga sovrum med plats för säng, garderober och övrigt möblemang. Gott om förvaring via klädkammare. Helkaklat badrum med tillhörande bastu! Lyxigt att basta och sedan trippa ned till vattnet för ett dopp. Välkomnande hall med säkerhetsdörr, gott om plats för avhämtning av ytterkläder och skor. Ännu en klädkammare finns i anslutning till hallen. Fint parkettgolv är genomgående för hela lägenheten. Tillhörande källarförråd i porten. Även tvättstuga finns i porten.

Bara 350 meter från porten nås strandpromenaden som tar dig till flera grönområden, fridfulla promenadstråk längs Mälaren, Pampas Marina, Huvudstabadet med simbassäng, klipp- och bryggbad vid Mälarens strand, häststall mm. För dig som gillar att träna finns två gym bara ett fåtal minuter bort. Ett otroligt barnvänligt område med stora gräsytor, grillplats och bad i närheten.
Även nära till 4h- gården där barn är varmt välkomna att besöka gårdens djur eller hjälpa till att ta hand om dem under en eftermiddag.

Visa mer
Slutpris

4 940 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Ruthman Lloyd

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.