Järvastaden

Fridensborgsvägen 48, vån 4 av 4

Ljus genomgående planlösning högst upp i huset, dubbla balkonger och två badrum!

SÅLD

Ljus genomgående planlösning högst upp i huset, dubbla balkonger och två badrum!

Varmt välkomna till denna fantastiskt rymliga 4:a i perfekt läge på Fridensborgsvägen 48. Här bor du högst upp i huset i en rymlig och ljus tillvaro. En genomgående och halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum skänker det bästa av två världar, öppet och ljust med fönster i två väderstreck men även en avskild matplats som låter vardagsrummet vara just ett vardagsrum. Köket är fullt utrustat med alla moderna bekvämligheter, det finns även en vinkyl som gör det där lilla extra. Välj mellan två balkonger för att både avnjuta sol och svalka under sommarens varmaste månader eller den långa säsong som den inglasade balkonger ger. Här finner du även två badrum praktiskt placerade i hallen, båda utrustade med dusch/badmöjlighet och det större även med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Tre välplacerade sovrum som gör att man med enkelhet kan ha ett avskilt kontor eller rum om man har större barn som vill komma undan lite. Väldigt trevlig lägenhet som bör ses på plats!

Här bor du i en otroligt välskött förening med trevliga grannar, garage, stort förråd och en superpopulär innergård. Suveräna kommunikationer med närhet till Ulriksdals pendeltågsstation och bussar. I närområdet finner du även bl.a. sushi, bageri, matbutik, grönområden och omåttligt populära Mulle Meck parken!

Kontakta ansvarig mäklare Joakim Wihlbäck 0708122244 vid intresse!

Visa mer
Slutpris

6 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.