Centrumslingan 51 Solna C
Solna C

Centrumslingan 51

Ljus och rymlig 3:a med stor inglasad balkong! Närhet till allt!

Såld

Ljus och rymlig 3:a med stor inglasad balkong! Närhet till allt!

Varmt välkomna till denna underbara hörnlägenhet på en av Solnas mest centrala adresser med extrem närhet allt! Här är det bara att ta hissen ner till garage och Solna Centrum med dess 120 butiker och restauranger. Här bor ni på 78 väldisponerade kvadratmeter med stor inglasad balkong i bästa sydvästläge som vetter mot grönska.

Lägenheten badar i ljus tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck och präglas av hög standard med ljus färgsättning, genomgående fina golv, smakfulla detaljer och stilrena ytskikt. Ett vindsförråd ingår i lägenheten men utöver detta finns en klädkammare i anslutning till hallen, som för övrigt har maximerad förvaring. Köket badar även det i ljus tack vare sitt ljusa hörnläge och rymmer matbord för 6-8 personer. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen. Bägge lägenhetens sovrum är ordentliga i storlek och rymmer stora sängar och övrigt möblemang. Badrum med tvättmaskin och badkar.
Lägenheten ligger belägen i föreningens sista hus och har en svårslagen insynsfri utsikt. Balkongen vetter mot ett insynsfritt sydväst med sol från förmiddag till solnedgång och rymmer såväl sittmöbler som odlingar.

Brf Flamingo är en äkta förening som bildades 2010 och köpte byggnaderna 2011. Byggår är 1991. Avstyckningen från stamfastigheten är en 3D-fastighet vilket innebär att det inte finns någon tomtmark. Det finns 107 lägenheter och 4 lokaler. Lägenheterna är fördelade på 85 bostadsrätter och 22 hyreslägenheter. Föreningen är fullvärdesförsäkrad genom Söderberg & Partners vilket medför att ansvarsförsäkring för styrelsen och bostadsrättsförsäkring för medlemmarna ingår. Föreningen utför löpande viktiga underhåll och har en kontinuerlig amortering av deras lån samtidigt en stark kassa på drygt 9 miljoner. I föreningen finns även följande gemensamma utrymmen och anläggningar: 3 tvättstugor, 1 cykelförråd, 1 föreningslokal och 2 barnvagnsförråd. Fiber finns.

Lyxen och bekvämligheten att bo ovanför ett köpcentrum är få förunnat. Att bara kunna ta hissen ner till ca 120 butiker och restauranger såsom apoteket, ICA, Kicks, Systembolaget med flera är svårt att slå. Dessutom nås garaget direkt via hissen. Ta några steg utanför porten och du har tunnelbana, tvärbana och bussar i den direkta närheten. Vill du ta dig in till stan så är du där på ca 10 minuter med cykel.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 010 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.