Råsundavägen 59 Råsunda Vasalund
Råsunda Vasalund

Råsundavägen 59

Såld

Vi har nu nöjet att presentera en otroligt stilfull 30-talslägenhet i hörnläge på trevliga Råsundavägen med endast 4 minuter till Odenplan med pendeltåg samt 7 minuter till T-centralen. Bostaden är belägen högst upp i huset med balkong sydöstläge! Lägenheten präglas av en inbjudande atmosfär med hög trivselfaktor. Fritt ogenerat läge, ett fantastiskt ljusinsläpp och välbevarad 30 talscharm i form av fiskbensparkett djupa fönsternischer samt generös takhöjd om cirka 270 cm. Helt enkelt ett boende i en klass för sig!

Bostaden disponeras över ett tilltalande vardagsrum med utgång till balkong, stor öppen hall, fullutrustat kök med plats för matbord om 4 personer, två generösa sovrum, ett gästrum/barnrum/kontor, samt ett master bedroom. Fint badrum utrustat med WC, dusch, tvättställ och tvättmaskin samt gott om förvaring genom spegelskåp, kommod och ett ytterligare skåp ovanför tvättmaskinen. Utanför dörren finns allt man kan tänkas önska sig, Råsunda/Vasalund har allt du behöver med trevliga Solparken med dess härliga grönska, små och charmiga kvartersbutiker och flertalet restauranger. En kort promenad bort ligger Solna Centrum, Hagaparken samt Mall of Scandinavia, Nordens största galleria med hela 224 butiker.

- Anno 1936
- Högst upp i huset
- Fiskbensparkett
- Hörnlägenhet
- Högt i tak
- Balkong (sydöstläge)
- Omtyckt BRF
- Föreningen äger marken
- Förråd
- Badrum med tvättmaskin

Visa mer
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Jessica Wikström

Jessica Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.