Såld lägenhet på Regnstigen 12, 6 tr i Rudviken
Rudviken

Regnstigen 12, 6 tr

Fantastisk 3:a i grönt & skyddat område med låg avgift & inglasad söderbalkong!

Såld

Fantastisk 3:a i grönt & skyddat område med låg avgift & inglasad söderbalkong!

*ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN, KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING.* I attraktiva Rudviken, endast ett stenkast från Solna Centrum, kommunikationer och grönområden finner ni denna fantastiska lägenhet om 71 kvm. Lägenheten är perfekt planerad med ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med intilliggande kök och en väl tilltagen matplats som knyter dem samman. Bostaden erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de genomgående fönsterpartierna. Från matplatsen nås en av lägenhetens absoluta pärlor - den stora balkongen i söderläge. Balkongen är perfekt för odling och härliga stunder då den ligger i bästa söderläge och med utsikt hela vägen till såväl Stockholm City som takåsar & trädkronor.

Genomgående håller lägenheten hög standard med fräscha och stilrena materialval. Badrummet andas lyx och har tvättmaskin, vägghängd toalett och handfat. Master Bedroom rymmer såväl en dubbelsäng med sängbord och en hel vägg för garderober samt ytterligare möblemang. Utöver förvaringen som finns i de många garderoberna finns även ett förråd/klädkammare i lägenheten och det medföljer självklart även ett stort externt förråd på bottenplan. Här bor ni bara några minuters promenad från Solna centrum som erbjuder ett brett utbud av service såsom systembolag, flera stora livsmedelsbutiker, banker, mode i mångfald, restauranger och caféer. I Solna C finns också goda kommunikationer med en mängd olika busslinjer, tvärbana och tunnelbana och till stan cyklar ni på under 10 minuter och i framtiden kommer den gula tunnelbanelinjen att ha en nedgång i närheten. Lägenheten ligger i ett tyst och ostört läge mot den soliga och lummiga innergården där du kan avnjuta solen hela dagen.

BRF Solregnet äger marken sedan 2001 och omfattas av två fastigheter som tillsammans består av 157 lägenheter varav 11 är upplåtna med hyresrätt och är en så kallad dold tillgång för föreningen. I området finner ni fina grönytor, träd och lekplatser för de små och även flera umgängesytor för exempelvis mysiga grillkvällar eller fikastunder. Dessutom har föreningen 6 lokaler som tillsammans bidrar till föreningens fina ekonomi. Föreningen följer en utarbetad underhållsplan och klassas som en A+förening enligt Hemnet.

Detta är en lägenhet ni inte vill missa! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Hampus Häggström på 0700009927

Visa mer
Slutpris

4 625 000 kr

Ansvarig mäklare

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.