Råsunda

Kruthusbacken 82B - Högst upp!

Mysig 2:a högst upp i huset med fiskbensparkett och balkong i sydväst!

SÅLD

Mysig 2:a högst upp i huset med fiskbensparkett och balkong i sydväst!

Varmt välkomna till denna charmiga 2:a på attraktiva Kruthusbacken i Råsunda. Bostaden har de rätta attributen med genomgående fiskbensparkett, rymlig och social planlösning, renoverat och väl genomtänkt kök med god förvaring och arbetsyta, lättmöblerat vardagsrum, gott om förvaring, mysigt sovrum, stambytt badrum med plats för tvättmaskin, ledig parkeringsplats på föreningsgården och en fantastisk balkong om ca 6kvm i sydväst med plats för önskat möblemang. Här bor ni endast någon minut ifrån all tänkbar kommunikation som tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar samt närhet till E4 för den som pendlar. I direkt närhet finns Solna Centrum med över 120 butiker och restauranger och inom 3 minuters gång från lägenheten finns det tre olika gym att välja mellan. I Råsunda finns den charmiga Filmstaden där en söndagsbio med fördel kan avnjutas. Förutom detta erbjuder Råsunda väldigt trevliga caféer, restauranger och promenadstråk bland de bevarade sekelskifteshusen. För mer natursköna områden nås uppskattade Råstasjön inom några minuter och Hagaparken är inte heller långt bort. Gångavstånd till Mall of Scandinavia och Friends Arena.

HSB BRF Kruthusbacken i Solna är en äkta förening som äger marken. Föreningen upplåter 22 bostadsrätter, 1 lokal och 2 hyresrätter vilka är en mycket stark tillgång för föreningens framtida ekonomi. Föreningen disponerar över 17 stycken parkeringsplatser som går att hyra för 300:-/månad där det i dagsläget finns lediga platser. Styrelsen för föreningen är väldigt engagerade och håller i skrivande stund på med planering av en framtida ombyggnation av vinden till lägenheter vilket också är en stark tillgång för föreningens framtida ekonomi. Som medlem i denna förening ingår förråd samt möjlighet att nyttja föreningens innergård med grillmöjligheter, cykelrum, tvättstuga och parkeringsplats vilket är få förunnat i ett så pass centralt läge i Råsunda.

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Wahlgren

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.