Gamla Filmstaden

Edvin Adolphsons Väg 6

Perfekt planerad 3:a med trevlig uteplats!

SÅLD

Perfekt planerad 3:a med trevlig uteplats!

Varmt välkomna till attraktiva Gamla Filmstaden och denna härliga 3:a med uteplats mot fin innergård. Här bor ni på 86,5 väldisponerade kvadratmeter i ett fantastiskt läge på en av de populäraste gatorna i Solna. Lägenheten är optimalt planerad och ligger endast ett stenkast från T-banan, mataffär, bio och natur. Det stilrena köket ligger i en halvöppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet och bjuder in till socialt umgänge.

Bostadsrättsföreningen Rival bildades 2006 och är en välskött förening som tillhandahåller 134 bostadsrätter, 1 styrelselokal samt en gästlägenhet. Föreningen är även känd för sin fina innegård.

Gamla filmstaden är ett av Solnas mest populära områden. Här bor ni i en tät och lummig stadsdel med anor från förr. Bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt. Här finns biografer, restauranger, affärer, kaféer med mera ändå är området väldigt lugnt och ostört. Inom 10 minuters promenad finner ni Mall of Scandinavia som med sina 100 000 kvm är Skandinaviens största köpcentrum, precis intill ligger Sveriges Nationalarena Friends Arena.

Runt hörnet ligger motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön med grönskande natur och ängar perfekta för motion och umgänge.

Välkommen!

Visa mer
Slutpris

5 620 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.