Västra Skogen

Karlbergs strand 6D

Husbåt i stadsnära Pampas Marina!

SÅLD

Husbåt i stadsnära Pampas Marina!

ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING!

Husbåt, unik möjlighet!

Varmt välkomna till denna sällsynta chans till att förvärva en fantastiskt kvadratsmart husbåt i stadsnära Pampas Marina. Bo på vattnet med en enorm frihetskänsla, stega ut på din egen brygga och grilla, sola eller bara njut. Båten är genomgående i utmärkt skick med bl.a. renoverat badrum, kök och parkettgolv samt målade väggar/tak. Husbåten är även 2018 upptagen för underhåll och målning av skrov. Till husbåten hör ett nyttjanderättsavtal till kajplatsen, detta ämnas som permanentboende. Juridisk person godkänns inte av Pampas marina som köpare.

Hit kommer du till ett otroligt trivsamt sammanhang som på sommaren verkligen bjuder upp och visar Stockholm från sin bästa sida. Närmsta granne är populära Restaurang K4 Pampas och med endast 350m till Västra Skogens torg där båda blå linjerna tar dig till Fridhemsplan på endast 4 minuter eller vidare till Centralen på 7 minuter. I området finns bl.a. Coop-butik, Pressbyrån, apotek, restauranger, helt nya padelbanor, bussar. Fin natur vid Ulvsundasjön där du bl.a. hittar Pampas Marina, Huvudstabadet, Augustendals 4-H gård med djur och lekpark. Med knappt en 500m till Kungsholmen och nästan lika kort till Vasastan är man via promenad eller cykel inne i stan på nolltid. Hornsbergs strand på andra sidan kanalen med sina fantastiska bryggor, badmöjligheter, restauranger och strandpromenad, du har även 800m till Stadshagens T-bana.

Visa mer
Slutpris

1 875 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.