Näckrosen

Näckrosvägen 32

Stilsäker gavel-tvåa på attraktiva Näckrosvägen!

Stilsäker gavel-tvåa på attraktiva Näckrosvägen!

Varmt välkommen till denna stilsäkra gavel-tvåa på omtyckta Näckrosvägen. Lägenheten karaktäriseras av ett enormt ljusinsläpp, takhöjd över standard , noga utvalda materialval i form av vitlaserat trägolv, balkong och ett modernt renoverat kök. Här bor Ni i en solid förening på en av Solnas attraktivaste adresser.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 54 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 4, hiss finns
  • Avgift: 3 172 kr Inkl. värme, VA, kabel-TV basutbud och bredband
  • Förening: Brf Näckrosen i Solna
  • Byggnadsår: 1945
  • Område: Näckrosen, Solna
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Andreas Wahlgren

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum i gavelläge med ljusinsläpp från två väderstreck. God plats för soff- och matsals möblemang. Här finns även utgången till lägenhetens balkong. Vitlaserat trägolv och ljust målade väggar.

COVID-19
Visa mer

Kök

Välplanerat och stilsäkert kök med goda arbetsytor ovan arbetsbänk i slitstarkt mörk laminat. Maskinell utrustning bestående av induktionshäll, fläkt, ugn, micro, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Här finns matplats intill fönsterparti med lummig utsikt. Vitlaserat trägolv och målade väggar.

Visa mer

Sovrum

Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och önskvärd förvaring. Rummet präglas av det vitmålade orginalgolvet tillsammans med en väggnyans i gråblå.

Visa mer

Balkong

Rymlig balkong i fritt läge med plats för möblemang. Här kan en kopp java avnjutas i förmiddagssolen. Golv i trätrall.

Visa mer

Entré

Välkomnande hall med god förvaring i platsbyggd garderob med avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till entrén. Vitlaserat trägolv och målade väggar.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med neutrala materialval i ljust klinkergolv och vitt kakel som väggbeklädnad. Utrustat med tvättställ, WC, badkar, förvaringsskåp och tvättmaskin.

Visa mer

Klädkammare

Smart inredd klädkammare/kontor med plats för all önskvärd förvaring.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Mycket populära Näckrosen är ett fantastiskt område beläget i absoluta närhet till Solnas äldst bevarade bebyggelse där många av husen i området är från sekelskiftet med dess speciella charm. Området har gradvis fått växa fram och idag finns det hus från varje årtionde de senaste 100 åren, vilket präglar området och gör det unikt.

På Näckrosvägen bor du granne med historiska Filmstaden som har anor från den svenska filmindustrin. Längs med Råsundavägen och Stråket ligger ett flertal restauranger, butiker, caféer, mataffärer och nu även biograf vid K-märkta Gamla Filmstaden.
Fastigheten ligger i närheten av Råstasjön och Lötsjön som erbjuder härliga promenadstråk längs vattnet och villakvarteren i Råsunda.

Det är 8 minuters gång till Arenastaden med Westfield Mall of Scandinavia, som är Nordens största köpcentrum med över 230 butiker, 20 restauranger, Sveriges första IMAX biograf med Nordens största dukar och VIP-salonger.

Kommunikation

Tunnelbana: Kort gångavstånd om 2 minuter till tunnelbana, station Näckrosen (två uppgångar) som går mot Fridhemsplan och Centralen (11 min restid) i ena riktningen samt mot Kista och Akalla i den andra riktningen.

Buss: Nära busshållplatsen vid Råsundavägen där busslinje 515 går till Solna station och Odenplan och i andra riktningen till Sundbyberg station. Bussen avgår flera gånger i timmen och har en restid om ca 15 min in till city. Busslinje 505 avgår nere på Sjövägen och går i ena riktningen mot Solna Centrum och i den andra riktningen mot Ulriksdals pendeltågsstation. Bussen avgår flera gånger i timmen.

I närhet finns dessutom pendeltåg & tvärbana att tillgå.

Parkering

Solna boendeparkering för 400kr/ månad eller 1000kr/ kvartal. Brf Näckrosvägen har parkeringar via Signalisten som går att hyra längst Näckrosvägen. Separat kö för dessa.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.