Västra Skogen

Johan Enbergs väg 9

Välplanerad 2a, möjlig 3a i grönskande läge, A+ förening och låg avgift!

SÅLD

Välplanerad 2a, möjlig 3a i grönskande läge, A+ förening och låg avgift!

Varmt välkomna till denna väldisponerade 2:a, möjliga 3:a belägen i en A+ förening med extremt god ekonomi och i princip obefintlig belåning. Bostaden disponeras över en rymlig entré, praktiskt kök med matplats invid fönsterparti, vardagsrum med utgång till den stora och inglasade balkongen, sovrum och ett rymligt badrum. Här bor du i ett trevligt och grönskade läge helt utan insyn och till en väldigt låg avgift. I hela lägenheten ligger ett fint parkettgolv.

På populära Johan Enbergs Väg bor ni i ett område med närhet till allt! Mindre än en ett stenkast till tunnelbanestationen Västra Skogen med båda blå linjerna och endast två stopp till Fridhemsplan. Kort promenad ifrån fin natur såsom vackra Ulvsundasjön med bland annat Pampas Marina, badplatser och fina utsiktsställen över Kungsholmen och Bromma. Här finns även bland annat restauranger och en Coop-butik. Med knappt en kilometer till Kungsholmen och nästan lika kort till Vasastan är man med gång eller cykel inne i stan på nolltid.

Visa mer
Slutpris

3 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.