Såld lägenhet på Huvudstagatan 15 i Gamla Huvudsta
Gamla Huvudsta

Huvudstagatan 15

Sällan till salu med bästa läget!

Såld

Sällan till salu med bästa läget!

Accepterat pris 1 980 000 kr
- Låg avgift
- Solid förening
- Stort kök
- Fint badrum
- Bra läge med närhet till allt.

Mycket trivsam lägenhet med generöst kök och stilsäker interiör! Vidare präglas tillvaron av fint badrum, vitmålade väggar, fina golv och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där du har stora fönster med fint ljusinsläpp. Lugn och rogivande gata i hjärtat av Huvudsta. Här är du också ett stenkast från mataffär och flertalet restauranger. Med 5 minuters promenad nås även flera grönområden, fridfulla promenadstråk längs Mälaren, Pampas Marina, Huvudstabadet med simbassäng, klipp- och bryggbad vid Mälarens strand m m. För dig som gillar att träna finns två gym bara ett fåtal minuter bort.

För dig som åker kommunalt tar det ca 7 min till T-centralen och 4 min till Fridhemsplan med Tunnelbana (station Västra skogen har två linjer och tät trafik mot T-centralen). Man kan även promenera ner till Solna Centrum som erbjuder tunnelbana, tvärbana och ett flertal bussar mot olika linjer. Väljer du att cykla eller gå så finns det gång- och cykelstråk längs vattnet som sträcker sig från Sundbyberg, via Huvudsta, ända in till city.

Med bil kommer du snabbt ut på E4:an och det tar ca 5 min till Stockholm city via Pampaslänken.
Det är även nära in till city, och det finns fina promenad- och cykelvägar längs vattnet in till Kungsholmen, kort restid både till fots och med cykel. Det går också mycket lätt och smidigt att ta sig ut på Essingeleden via Pampas länken.

Visa mer
Slutpris

1 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.