Polhemsgatan 10, 2tr Gamla Huvudsta
Gamla Huvudsta

Polhemsgatan 10, 2tr

Smakfullt renoverad gavellägenhet med låg avgift och balkong i söderläge!

Såld

Smakfullt renoverad gavellägenhet med låg avgift och balkong i söderläge!

Inom kort saluförs en av områdets charmigaste 3:or som på ett smakfullt och funktionellt sätt har totalrenoverats med besparande av originaldetaljer såsom fiskbensparkett och smarta förvaringslösningar. Lägenheten karaktäriseras av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck som bara måste upplevas på plats! Sovrummen är väldisponerade och kan båda två med fördel användas som Master Bedroom och köket hållet hög standard med gott om arbetsyta och förvaring samt plats för ett matbord. Det utbyggda och helrenoverade badrummet andas lyx och stoltserar bland annat med golvvärme, kombimaskin, takdusch, el och vattenuppvärmd handdukstork och vägghängd toalett såväl som kaklade väggar och klinkergolv. Den inre hallen kan med enkelhet inredas som hemmakontor samt är en ypperlig yta för garderob/ extra förvaring. Lägenheten har väldigt gott om förvaringslösningar i flertalet platsbyggda garderober samt en klädkammare och med lägenheten ingår ett stort vindsförråd och ett extra förråd i källaren.

Två trappor upp finner Ni bland annat föreningens tvättstuga, ett av lägenhetens två förråd (det andra i källaren) och med passage till grannporten även föreningens gemensamma takterrass som kan nyttjas av medlemmarna. Föreningen disponerar över 20 parkeringsplatser, i dagsläget ingen kö, och som medlemmar får man även nyttja en övernattningslägenhet, hobbyrum, cykelrum och barnvagnsrum. Föreningens belåningsgrad lån/kvm ligger endast på 880kr vilket är ett av Solnas lägsta och såväl föreningens ekonomi och underhåll sköts på ett föredömligt sätt. Flera av de stora renoveringarna såsom stambyte, tak- och balkongrenoveringar samt balkongdörr- och fönsterbyte har ägt rum.

Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! Gångavstånd till tre tunnelbanestationer (Solna C, Västra Skogen och Huvudsta) som tar Er in till city på 5 minuter. Bussar, pendeltåg och tvärbana ligger också inom gångavstånd vid Solna C. I närheten finns såväl promenadstråk längs Ulvsundasjön som ridstall, 4H-gård, friluftsbad, seglarskola och flera grönområden! Fina promenadstråk erbjuds via Pampas Marina och Karlbergs Slott in till City. Via cykel nås City på under 10 minuter och Gamla Huvudsta är fyllt av mysiga restauranger, caféer och sevärdigheter. Westfield Mall of Scandinavia och Solna Centrum erbjuder ett fantastiskt utbud av butiker, restauranger och annan service.

Visa mer
Slutpris

4 650 000 kr

Ansvarig mäklare
Joakim Wihlbäck

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.