Råsunda

Östervägen 11, 3 tr

Högst upp i huset med balkong i grönskande läge med kvällssol

SÅLD

Högst upp i huset med balkong i grönskande läge med kvällssol

Välkommen högst upp i huset på Östervägen 11 i Råsunda!

-Belägen i bästa Råsunda
-Promenadavstånd till Solna centrum, Mall of Scandinavia samt livsmedelsbutiker

-Stabil förening
-Låg avgift

-Högst upp i huset
-Stora fönsterpartier med optimalt ljusinsläpp
-Balkong i rakt västerläge

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a om 47 kvm. Högt upp i huset med grönskande läge skänker otroligt ljusinsläpp i bostaden och du har en balkong i bästa solläge. Belägen i perfekt läge i Råsunda bor du med närhet till allt du kan önska dig kring kommunikationer, shopping eller livsmedelsbutiker.

Lägenheten disponeras genom ett fullutrustat kök med stilren interiör och den maskinella utrustningen som behövs i en bostad. En matplats i anslutning till köket för en social och trevlig yta. Ett lätt möblerat sovrum i anslutning till hall som även kan öppnas upp mot vardagsrum. Rymmer både dubbelsäng samt extra förvaring, ett rymligt vardagsrum med utgång mot balkong och stora fönsterpartier för ett ljusinsläpp över det vanliga. Dessutom ett fräscht helkaklat badrum. Hela lägenheten har genomgående vackra golv med mönster av fiskben och ljusa ytskikt. Bra med förvaring i flertalet garderober.

Med närhet till Solna C med t-bana, buss och tvärbana som nås runt husknuten likväl en kort promenadavstånd till Mall of Scandinavia och Råstasjön.

-En personlig favorit i området för den aktive är att ta en promenad eller löptur runt sjöarna (Råsta- och Lötsjön) som du når på bara några minuters promenad.

En lägenhet som du måste se på plats! Kontakta ansvarig mäklare på 0728- 57 62 26 för möjlighet till privat visning.

Visa mer
Slutpris

2 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Linus Wallinder

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.