Såld lägenhet på Hagalundsgatan 18, 9tr i Hagalund
Hagalund

Hagalundsgatan 18, 9tr

Fantastisk 2:a högt upp i huset med underbar utsikt!

Såld

Fantastisk 2:a högt upp i huset med underbar utsikt!

Varmt välkomna till denna underbara tvåa belägen högt upp i huset med fantastisk utsikt.

Det här är en bostad som passar er som älskar närheten till både puls och natur. Lägenheten disponeras optimalt med mycket förvaringsmöjligheter och sällskapsvänliga ytor. Vardagsrummet är stort och rymmer större möblemang, här är det gott om ljusinsläpp och ingen direkt insyn. Bostaden är väl genomtänkt och här har ingenting lämnats åt slumpen. Bostadens generösa sovrum är beläget mellan kök och vardagsrum, sovrummet är stort och här rymmer ni med lätthet dubbelsäng och annat önskat möblemang, för klädförvaring finns det även platsbyggda garderober i sovrummet. Köket är utrustat med allt man kan tänka sig behöva och detta är ett kök man vill umgås och vara i! I anslutning till köket når man bostadens kanske bästa plats, den fantastiska balkongen där ni kommer avnjuta middagar med en underbar utsikt. Balkongen är placerad i ett fint läge och perfekt för att umgås med nära och kära.

Missa inte chansen att förvärva en helt insynsskyddad lägenhet med hög standard. Här bor ni som spindeln i nätet med närhet till natur och stadskärna. Gillar ni naturen bor ni endast en kort promenad från både Hagaparken samt Råstasjön som erbjuder underbara motionsspår. Ni har här all kommunikation ni kan tänka er, såsom tvärbana, tunnelbana, bussar samt pendeltåget precis runt hörnet till bostaden. Inom snar framtid kommer ni också att ha nya Gula linjens tunnelbanestation Södra Hagalund i området.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Hampus Häggström för att få veta mer 070 000 99 27.

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.