Råsunda

Backvägen 9

Optimalt planerad 1a med sjöutsikt nära Mall of Scandinavia och kommunikationer!

SÅLD

Optimalt planerad 1a med sjöutsikt nära Mall of Scandinavia och kommunikationer!

Varmt välkommen till denna optimalt planerade 1:a på populär adress i Råsunda med en väldigt låg avgift. Bostaden erbjuder ett ljust och trevligt rum med grönskande sjöutsikt över Råstasjön från bostadens stora fönster. Köket är väldigt smart planerat och rymmer såväl ugn som spishäll och bra förvaring. Tack vare en smart lösning kan arbetsytan expanderas. Det kaklade badrummet stambyttes 2006 och består av dusch, WC, handfat och förvaringshyllor. Hallen är också den smart planerad och har bra förvaring med walk-in-closet-känsla! Här bor ni i ett mycket lugnt och grönt område med närhet till det mesta.

Brf Lövdalen bildades 2004, äger marken och består av 30 lägenheter varav 29 upplåts med bostadsrätt och 1 med hyresrätt samt en kontorslokal som hyrs ut. Föreningen disponerar över både garage- och parkeringsplatser och i dagsläget är det kort kö till platserna. Gemensamma utrymmen som får nyttjas av medlemmarna är cykelförråd, barnvagnsförråd, modern tvättstuga och ett medföljande vindsförråd.

*Närhet till alla Stockholms högskolor samt Solna Gymnasium.
*Du tar dig snabbt in till Stockholm City med såväl bil som med den kommunala trafiken.
*På cirka 5 minuters promenad tar du dig till Solna Station med pendeltrafik såväl till Stockholm City som till Arlanda samt nyutbyggnaden av tvärbanans station i Solna. Perfekt för den som vill ha en övernattningslägenhet och ha närhet till kommunikationer.
*Utmärkta busslinjer som trafikerar Råsundavägen, bland annat busslinje 515 som tar dig direkt in till Odenplan på ca 15 minuter. Vill du istället ta cykeln in till
Odenplan tar det ungefär lika lång tid som bussen.
*Ca 10 minuters promenad till:
-Tunnelbanestationerna Näckrosen eller Solna Centrum.
*Råsundavägen som bjuder på flera mysiga cafeér, bageri, restauranger och matbutiker. I Gamla Filmstaden, också ett område med flertalet trevliga restauranger finns också Råsundas egen SF-biograf som ett komplement till Sveriges mest moderna anläggning i Mall of Scandinavia.
*Ca 2-3 minuters promenad till:
-Området runt Råstasjön och Lötsjön med underbara förutsättningar för promenader, picknick, joggingtur eller beskådan av det rika natur & fågellivet. Under
vintertiden plogas sjön för skridskoåkning och prepareras för längdskidåkning.
-Solna bangolfklubb med 2 stycken 18-hålsbanor (minigolf)
-Vasalundshallen med nyrenoverad simhall och träningsanläggning
-Friends Arena som förutom allsvenska fotbollsmatcher och landskamper bjuder på event av högsta internationella klass!
-Mall of Scandinavia, nordens största köpcenter som är ett fullvärdigt alternativt inte bara till Stockholms City, utan även till många internationella motsvarigheter. Utöver sin arktitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger, ICA, Hemköp och SF-biografer bjuder evenemang utöver det vanliga.

Visa mer
Slutpris

1 820 000 kr

Ansvarig mäklare

Robert Sundström

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.