Ankdammsgatan 40, 7tr Solna C Skytteholm
Solna C Skytteholm

Ankdammsgatan 40, 7tr

Välplanerad 2a i grönskande, högt läge med öppen planlösning och stambytt och fint badrum!

Såld

Välplanerad 2a i grönskande, högt läge med öppen planlösning och stambytt och fint badrum!

Varmt välkommen till denna supertrevliga och insynsfria 2:a på Ankdammsgatan 40. Här bor du högt upp i huset med fritt läge och de grönskande trädkronorna från Skytteholmsparken utanför vardagsrumsfönstret och balkongen. Genomgående helt renoverad med fräscht, fullutrustat samt stambyt kök i öppen planlösning, ekparkett och ett stilrent, stambytt badrum, generellt väl tilltagna ytor, rymligt sovrum med grym förvaring, stora fönsterpartier med trevligt ljusinsläpp.

Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med mycket goda kommunikationer och Skytteholmsparken som granne. Med en kort promenad på cirka 5 minuter tar du dig till Solna Centrum där du har tunnelbana (9 minuter till T-Centalen), bussar och tvärbana samt all tänkbar närservice med matbutiker och handel. Utanför porten går flera busslinjer som tar dig till b.la pendeltåg, Sundbyberg Centrum, Bromma och Danderyd. På mycket praktiskt avstånd ligger även Ica Maxi Solna och Solna Business Park med bl.a. gym på andra sidan Frösundaleden. Längre ned på Ankdammsgatan finner du även populära Bullens bageri och konditori. På trevligt promenadavstånd ligger dessutom Pampas Marina och Karlbergs Slott och du tar dig enkelt in till city längs med fina promenad- och cykelvägar.

Visa mer
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.