Vendelsömalmsvägen 104 Vendelsö
Vendelsö

Vendelsömalmsvägen 104

Härlig etagelägenhet med två underbara uteplatser i bästa solläge

BUDGIVNING PÅGÅR

Härlig etagelägenhet med två underbara uteplatser i bästa solläge

Nu finns möjligheten finnas att bli ny ägare till denna underbara och unika etagelägenhet. Få i sitt slag och mycket sällan till salu. Säljarna har under de senaste åren renoverat stora delar av lägenheten i påkostade och smakfulla materialval. Två härliga uteplatser som fullständigt badar i sol, en inglasad balkong och en takterrass i högt och fritt läge.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 3 195 000 kr
  • Boarea: 91 kvm Enligt bostadsrättsföreningen
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 4 av 4, hiss finns
  • Avgift: 6 211 kr I avgiften ingår värme, varmvatten, kabel-tv (basutbud), förråd och bostadsrättstillägg.
  • Förening: Brf Lärjungen i Mårtensberg
  • Byggnadsår: 2005
  • Område: Vendelsö, Haninge

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mikaela Hertzman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Vendelsömalmsvägen 104

Varmt välkomna till denna underbara etagelägenheten på Vendelsömalmsvägen 104, få i sitt slag och väldigt sällan till salu.

Här bor man med radhuskänsla men med bostadsrättens alla fördelar. Lägenheten är genomgående i jättefint skick då nuvarande ägare under de senaste åren lagt mycket tid, pengar och kärlek på att renovera.

Två härliga uteplatser, en inglasad balkong och en terrass i högt och fritt läge. Båda uteplatserna placerade i bästa solläge och helt insynsskyddade.

På entréplan bjuds det på en takhöjd om 2,56 m, här finns ett sovrum, ett fint helkaklat badrum, påkostat och ombyggt kök, vardagsrum och ett stort härligt matrum ( kan inredas till ett sovrum).

På övre plan finns ett allrum som idag är inrett till ett härligt master bedroom, takhöjd 3,1 m. Här finns även en full inredd walk-in closet ( kan inredas till barnkammare) samt en fint badrum.

Här bor man i ett lugnt och omtyckt bostadsområde med det mesta på gångavstånd, såsom affärer, förskolor, grundskola och direktbussar till Gullmarsplan och bussar till pendelståg i Handen samt till pendeltåget i Vega. Vill man ta sig härliga promenader finns naturen nära inpå med flera badsjöar.

Denna bostad vill ni inte missa, välkomna på visning.

RUMSBESKRIVNING

ENTRÉPLAN

Hall med praktiskt klinkergolv med golvvärme som sedan övergår till parkettgolv som pryder samtliga golv i hela bostaden. Vitmålade väggar samt en mönstrad fondvägg som bryter av. Bra med förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob.

I direkt anslutning till hallen ligger ett sovrum som rymmer säng och skrivbord. Ekparkett på golv samt tapetserade väggar i blommigt motiv.

Badrum 1 i helkaklat och modernt utförande som går i vita och gråa toner. Badrummet är utrustat med golvvärme, inbygga spotlights i tak, duschhörna, handfat med kommod, spegel samt fina detaljer så som inbyggda hyllor med belysning. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Ombyggt och påkostat HTH kök med vita snickerier och svart bänkskiva i sten. Väl tilltagna arbetsytor och generöst med skåpförvaring. Full maskinell utrustning av hög kvalité, vinkyl, nerfällda eluttag i bänkskiva samt mycket bra med arbetsbelysning i överskåpen.

Rymligt vardagsrum med en trevlig kontakt mot det stor matrummet. Matrummet kan även byggas om till ett sovrum vid behov. Här erbjuds fina sociala ytor med flera generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och skapar en luftig känsla. Utgång till inglasad balkong i söder med ett insynsskyddat läge.

ÖVRE PLAN

Ljust och luftigt allrum med fönster i två väderstreck. Detta rum används idag som master bedroom. I anslutning till allrummet finns en rymlig klädkammare om ca 5 kvm med fönster som går att inreda till en barnkammare. Idag är klädkammaren väl inredd med flera garderober.

Från allrummet har man utgång till en härlig takterrass i söder med fria vyer över bostadområden samt trädtoppar.

Modernt och påkostat badrum i helkaklat utförande med golvvärme. Mönstrat klinkergolv, vitt kakel på väggar och inbyggda spotlights i tak. Badrummet är även utrustat med ett stort handfat med kommod, spegel, vägghängd wc-stol, högskåp, handdukstork och en rymlig duschhörna.

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 211 kr, I avgiften ingår värme, varmvatten, kabel-tv (basutbud), förråd och bostadsrättstillägg.
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m² Enligt bostadsrättsföreningen
Våning
4 av 4, hiss finns
Andel i förening
3,2147 %
Andel av årsavgift
3,21547 %
Uteplats
Uteplats 1: Stor och inglasad balkong i högt och fritt läge. Här kan man njuta av solen hela dagen.

Uteplats 2: Takterrass i högt och fritt läge med utsikt över bostadsområde och trädtoppar. Här finns en markis som kan fällas ut elektroniskt.

Föreningen

Namn
Brf Lärjungen i Mårtensberg
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
42 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Allmänt om föreningen
Huset består av 42 lägenheter på 4 våningar med etagevåningar högst upp och på markplanet lägenheter med uteplats på mark. Den sammanlagda boarean är på 2830 kvm.

Huset har tre portingångar och cykelförråd i port 102. Till huset hör ett mindre hus på gården för sopor och trädgårdsförråd.

Utanför finns en mindre uteplats med sandlåda och grill.

Allt finns på gångavstånd, såsom affärer, förskolor, grundskola och direktbussar till Gullmarsplan och bussar till pendelståg i Handen.
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår värme, varmvatten, kabel-tv (basutbud), förråd och bostadsrättstillägg.
Tv och Bredband
ComHem för TV , basutbud ingår i avgiften.
Fiber för bredband( ingår ej i avgiften), fri operatör
Gårdsplats
Föreningen anordnar två städdagar på året (höst o vår) då de rensar ogräs, klipper häckar och planterar. De brukar avsluta med korvgrillning. Dessa dagar meddelas på anslagstavlorna.
Parkering
I föreningen kan man hyra p-plats enligt separat kösystem.

P-plats 200 kr i månaden.
P-plats med el 275 kr i månaden.
Laddstoplar finns på åtta stycken av p-platserna.

Föreningen har fyra gästparkeringar som är gratis för besökande om man lagt ett parkeringstillstånd i framrutan. Det tillkommer varje lägenhet 2 parkeringstillstånd.
Övrigt
SOPSORTERING

Till huset och föreningen hör ett separat litet hus för sopor och trädgårdsförråd. Fyra sopkärl finns för hushållssopor och ett för metallsopor.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2017: Stamspolning.
2019: Installation Fiber och nya fläktmotorer i samtliga lägenheter.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
BYGGNADSÅR
2005
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk
Hiss
Ja
Övrigt om byggnaden
2017: Nytt HTH kök med nya vitvaror, totalrenovering av 2 badrum ( kvalitetsdokument finns). Målning av samtliga väggar och tak i alla rum. Elfa inredning i skjutdörrsgarderob samt inredning i klädkammaren. Nya eluttag och strömbrytare.

2018: Klinker med golvvärme i hall. Kodlås till ytterdörren.

2020: Elektronisk markis installerad på takterrassen samt ytskiktsrenovering av golv och väggar på balkongen.
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett separat lägenhetsförråd på entréplan.

Ekonomi

utgångspris
3 195 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,021%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
17 280 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
17 280 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Driftskostnaderna är individuella och ser olika ut beroende på antal personer i hushållet samt den egna förbrukningen.
Energideklaration
Utförd
Energiklass
E

Allmänt om området

Vendelsö är ett naturnära område i Haninge som har en blandning av flerbostadshus, radhus, kedjehus och villor. Förutom närheten till naturen finns även flera badsjöar så som Raman, Lycksjön och Svartsjön.

Vendelsö gränsar även till Drevviken är den största sjön i kommunen. Det finns flera anordnade badplatser och vintertid finns möjligheter till skridskoåkning samt andra vinteraktiviteter.
Vendelsö gränsar också till Tyresta nationalpark och naturreservat, med milsvida strövområden i vacker urskog. I Tyresta By finns äldre gårdsbebyggelse, café, lanthandel, 4-H gård och Nationalparkernas hus.

Kommunikation

Direktbuss finns till Gullmarsplan, Tyresö och Nacka samt lokala busslinjer som passerar såväl Haninge centrum som pendeltågstationen.

Närservice

Servicen är i huvudsak koncentrerad till Sågens centrum. Där finns Hemköp, närlivs med postombud samt en pizzeria med mera. En kilometer sydost om Sågens centrum finns även vårdcentral. Nära till ligger Coop Forum, Port 73 och ICA MAXI stormarknad.
I Vendelsö finns Hagaskolan och Lyckebyskolan. Det finnsäven ett flertal förskolor och ett äldreboende, Hagagården.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.